Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Manken gibi , güzel hemde ama duygusal anlamda sevmiyorum Genişletmek için tıkla ... yapcak bişey yok...
Revengeful' Alıntı: Manken gibi , güzel hemde ama duygusal anlamda sevmiyorum Genişletmek için tıkla ... yapcak bişey yok...
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: O kulak beni duymasın artık Genişletmek için tıkla ... duysa bişey olmaz ya
Revengeful Emekli Yönetici Kıza dedim sevgilim var bnle fazla iletişim kurma diye xd okulda rahatım artık xd
Perfect! Üye !!Burak!!' Alıntı: güller abla yok onu merak ettim Genişletmek için tıkla ... işi vardır..
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Kıza dedim sevgilim var bnle fazla iletişim kurma diye xd okulda rahatım artık xd Genişletmek için tıkla ... ne diyeyim bilmiyorum
Revengeful' Alıntı: Kıza dedim sevgilim var bnle fazla iletişim kurma diye xd okulda rahatım artık xd Genişletmek için tıkla ... ne diyeyim bilmiyorum
Mert Üye !!Burak!!' Alıntı: hosgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum. Nasılsın Revengeful' Alıntı: Hacıııı Genişletmek için tıkla ... Hacı abiiii Nasılsın halil09' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum. Nasılsın
!!Burak!!' Alıntı: hosgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum. Nasılsın Revengeful' Alıntı: Hacıııı Genişletmek için tıkla ... Hacı abiiii Nasılsın halil09' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum. Nasılsın
Perfect! Üye Mert' Alıntı: Hoşbuldum. Nasılsın Hacı abiiii Nasılsın Hoşbuldum. Nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi gibi sen nasılsın
Mert' Alıntı: Hoşbuldum. Nasılsın Hacı abiiii Nasılsın Hoşbuldum. Nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi gibi sen nasılsın