Tuba Üye h@lit' Alıntı: geçerli sebepler mi acaba Genişletmek için tıkla ... neden geçerli olmasın... h@lit' Alıntı: her şey kurallar dahilinde kontrol altında alper Genişletmek için tıkla ... evet Halit kurallara çok dikkat eder... yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hayırdır yasmi ne düşünüyorsun? --------------- Ekleme --------------- punqermojo' Alıntı: neyse ben 1,2 şeye bakıp çıkıyorum hastayım cümleten iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
h@lit' Alıntı: geçerli sebepler mi acaba Genişletmek için tıkla ... neden geçerli olmasın... h@lit' Alıntı: her şey kurallar dahilinde kontrol altında alper Genişletmek için tıkla ... evet Halit kurallara çok dikkat eder... yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hayırdır yasmi ne düşünüyorsun? --------------- Ekleme --------------- punqermojo' Alıntı: neyse ben 1,2 şeye bakıp çıkıyorum hastayım cümleten iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
haltie Üye yine geldim evet kurallara dikkat ederim nur alper konu sohbet konusu isteyen istediği sohbeti kurallar dahilinde yapabilir cevaplar geç geldi dışardaydım
yine geldim evet kurallara dikkat ederim nur alper konu sohbet konusu isteyen istediği sohbeti kurallar dahilinde yapabilir cevaplar geç geldi dışardaydım
minoo Üye ıyyy espri yaptı Erol ya ben çıkıyorum Erol moralim bozuldu anladın seni onu --------------- Ekleme --------------- haydi iyi geceler herkese
ıyyy espri yaptı Erol ya ben çıkıyorum Erol moralim bozuldu anladın seni onu --------------- Ekleme --------------- haydi iyi geceler herkese