Tuba Üye !!Burak!!' Alıntı: aleyküm selam abi. hosgeldin iyiyim abla sağol Genişletmek için tıkla ... daim olsun Burak yasminoz' Alıntı: Ve Aleyküm Selam...hoşgeldin şekerimm... --------------- Ekleme --------------- iyiyimm Nurcumm sen nasılsınn.. ?? Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Yasmim iyilik çok şükür h@lit' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar sağolun nasılsınız hoşbulduk sivri biber sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... topluca sormuşsun ama iyilik diyelim...
!!Burak!!' Alıntı: aleyküm selam abi. hosgeldin iyiyim abla sağol Genişletmek için tıkla ... daim olsun Burak yasminoz' Alıntı: Ve Aleyküm Selam...hoşgeldin şekerimm... --------------- Ekleme --------------- iyiyimm Nurcumm sen nasılsınn.. ?? Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Yasmim iyilik çok şükür h@lit' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar sağolun nasılsınız hoşbulduk sivri biber sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... topluca sormuşsun ama iyilik diyelim...
Yasminozz Üye h@lit' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar sağolun nasılsınız hoşbulduk sivri biber sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... kim o sivri biber...ben miyim..
h@lit' Alıntı: hoşbulduk arkadaşlar sağolun nasılsınız hoşbulduk sivri biber sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... kim o sivri biber...ben miyim..
haltie Üye iyiyim burak sağol kardeşim nur hanm hayret siz buralar ben şekersem sende sivri bibersin yapacak bişey yok yasmi
iyiyim burak sağol kardeşim nur hanm hayret siz buralar ben şekersem sende sivri bibersin yapacak bişey yok yasmi
Yasminozz Üye ben senin anladığın anlamda sana şeker demedim ama...neyse... ben de çok severim acıyı...özellikle çiğköfte de...
ben senin anladığın anlamda sana şeker demedim ama...neyse... ben de çok severim acıyı...özellikle çiğköfte de...
haltie Üye yasminoz' Alıntı: ben senin anladığın anlamda sana şeker demedim ama...neyse... ben de çok severim acıyı...özellikle çiğköfte de... Genişletmek için tıkla ... acı kötü bişeymi kötüyse neden yiyoruz oda bir tat
yasminoz' Alıntı: ben senin anladığın anlamda sana şeker demedim ama...neyse... ben de çok severim acıyı...özellikle çiğköfte de... Genişletmek için tıkla ... acı kötü bişeymi kötüyse neden yiyoruz oda bir tat
Tuba Üye h@lit' Alıntı: iyiyim burak sağol kardeşim nur hanm hayret siz buralar ben şekersem sende sivri bibersin yapacak bişey yok yasmi Genişletmek için tıkla ... sanki ilk defa görüyorsun beni burada PhyscoDevil' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... a.selam
h@lit' Alıntı: iyiyim burak sağol kardeşim nur hanm hayret siz buralar ben şekersem sende sivri bibersin yapacak bişey yok yasmi Genişletmek için tıkla ... sanki ilk defa görüyorsun beni burada PhyscoDevil' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... a.selam
Burak Üye abi oktay kaynarcanın programı var.sarkı programı orda birkaç kez söyledi sesi baya güzel. --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: hosbuldum.Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyi seni sormalı
abi oktay kaynarcanın programı var.sarkı programı orda birkaç kez söyledi sesi baya güzel. --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: hosbuldum.Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyi seni sormalı
Yasminozz Üye h@lit' Alıntı: bugün çiküfte yedim bana acı demeyin Genişletmek için tıkla ... biz demedik sen dedin... h@lit' Alıntı: acı kötü bişeymi kötüyse neden yiyoruz oda bir tat Genişletmek için tıkla ... genelde herkes kaçar ama acıdan... PhyscoDevil' Alıntı: hosbuldum.Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin..iyiyiz saol sen nasılsın... h@lit' Alıntı: hoşgeldin ali aleykümselam oktay kaynarcanın sesi güzel mi Genişletmek için tıkla ... güzel tabi...güzel şarkı sölüyo...
h@lit' Alıntı: bugün çiküfte yedim bana acı demeyin Genişletmek için tıkla ... biz demedik sen dedin... h@lit' Alıntı: acı kötü bişeymi kötüyse neden yiyoruz oda bir tat Genişletmek için tıkla ... genelde herkes kaçar ama acıdan... PhyscoDevil' Alıntı: hosbuldum.Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin..iyiyiz saol sen nasılsın... h@lit' Alıntı: hoşgeldin ali aleykümselam oktay kaynarcanın sesi güzel mi Genişletmek için tıkla ... güzel tabi...güzel şarkı sölüyo...