Fatih[Sag0]HiphoP Üye benim günüm iyi geçti okuladan geldim direk eve hiç dışarı çıkmadım ama yinede güzeldi
Solamente Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun Aleyküm; İyi geceler, nasılsınız arkadaşlar. Benim canım sıkkın, kafam bozuk biraz. Genişletmek için tıkla ... neyin varki Canının sıkkın olması kızların sevgiyi hak etmemeleriyle bağlantılı sanırım
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun Aleyküm; İyi geceler, nasılsınız arkadaşlar. Benim canım sıkkın, kafam bozuk biraz. Genişletmek için tıkla ... neyin varki Canının sıkkın olması kızların sevgiyi hak etmemeleriyle bağlantılı sanırım
ALpeRenBuGRa Üye prettygirl' Alıntı: neyin varki Canının sıkkın olması kızların sevgiyi hak etmemeleriyle bağlantılı sanırım Genişletmek için tıkla ... Tam isabet
prettygirl' Alıntı: neyin varki Canının sıkkın olması kızların sevgiyi hak etmemeleriyle bağlantılı sanırım Genişletmek için tıkla ... Tam isabet
tuba.dmn Üye fatihsagohiphop™;1047953' Alıntı: off canım sıkılıyo yaa eğlendirin biraz bizi Genişletmek için tıkla ... sen eğlendir bizi
fatihsagohiphop™;1047953' Alıntı: off canım sıkılıyo yaa eğlendirin biraz bizi Genişletmek için tıkla ... sen eğlendir bizi
Solamente Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Tam isabet Genişletmek için tıkla ... Üzülme yaa Kimse senden değerli değil unutma bunu, ve hak etmeyen biri olduğunu kendin söylerken neden canını sıkıyosun boş yere
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Tam isabet Genişletmek için tıkla ... Üzülme yaa Kimse senden değerli değil unutma bunu, ve hak etmeyen biri olduğunu kendin söylerken neden canını sıkıyosun boş yere
tuba.dmn Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Tam isabet Genişletmek için tıkla ... bncede haketmeyen biriyse boşuna üsülme tabi üsülme demesi kolay insanın yaşayıp görmesi lazım ama kendini üzmemeye çalış en azından
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Tam isabet Genişletmek için tıkla ... bncede haketmeyen biriyse boşuna üsülme tabi üsülme demesi kolay insanın yaşayıp görmesi lazım ama kendini üzmemeye çalış en azından
Fatih[Sag0]HiphoP Üye tuba.dmn' Alıntı: sen eğlendir bizi Genişletmek için tıkla ... ben sizi eğlendirmek isterim ama eğlendirecek bişey bilmiyorum ama sizi korkuta bilirim
tuba.dmn' Alıntı: sen eğlendir bizi Genişletmek için tıkla ... ben sizi eğlendirmek isterim ama eğlendirecek bişey bilmiyorum ama sizi korkuta bilirim
ALpeRenBuGRa Üye prettygirl' Alıntı: Üzülme yaa Kimse senden değerli değil unutma bunu, ve hak etmeyen biri olduğunu kendin söylerken neden canını sıkıyosun boş yere Genişletmek için tıkla ... Doğru
prettygirl' Alıntı: Üzülme yaa Kimse senden değerli değil unutma bunu, ve hak etmeyen biri olduğunu kendin söylerken neden canını sıkıyosun boş yere Genişletmek için tıkla ... Doğru
tuba.dmn Üye fatihsagohiphop™;1047979' Alıntı: ben sizi eğlendirmek isterim ama eğlendirecek bişey bilmiyorum ama sizi korkuta bilirim Genişletmek için tıkla ... nası olcak o
fatihsagohiphop™;1047979' Alıntı: ben sizi eğlendirmek isterim ama eğlendirecek bişey bilmiyorum ama sizi korkuta bilirim Genişletmek için tıkla ... nası olcak o
Solamente Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Doğru Genişletmek için tıkla ... yuppi ALPEREN abi mütabık olduğumuza sevindim aynı şeyi bikaç zaman önce bende yaşadım geçiyo fazla kalmıyo sonuç olarak Genciz güzeliz özeliz hayat kısa değmez kıza de unut gitsin
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Doğru Genişletmek için tıkla ... yuppi ALPEREN abi mütabık olduğumuza sevindim aynı şeyi bikaç zaman önce bende yaşadım geçiyo fazla kalmıyo sonuç olarak Genciz güzeliz özeliz hayat kısa değmez kıza de unut gitsin
xkadir61 Üye herkese selam. davetdeydim patronumla davet sonrası biraz iş görüşmeleri yapmak zorunda kaldık. o yüzden anca gelebildim eve.
herkese selam. davetdeydim patronumla davet sonrası biraz iş görüşmeleri yapmak zorunda kaldık. o yüzden anca gelebildim eve.
ALpeRenBuGRa Üye prettygirl' Alıntı: yuppi ALPEREN abi mütabık olduğumuza sevindim aynı şeyi bikaç zaman önce bende yaşadım geçiyo fazla kalmıyo sonuç olarak Genciz güzeliz özeliz hayat kısa değmez kıza de unut gitsin Genişletmek için tıkla ... Çok ama çok haklısın
prettygirl' Alıntı: yuppi ALPEREN abi mütabık olduğumuza sevindim aynı şeyi bikaç zaman önce bende yaşadım geçiyo fazla kalmıyo sonuç olarak Genciz güzeliz özeliz hayat kısa değmez kıza de unut gitsin Genişletmek için tıkla ... Çok ama çok haklısın
Solamente Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Çok ama çok haklısın Genişletmek için tıkla ... biliyorum neyse nasılsınız arkadaşlar gününüz nasıldı
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Çok ama çok haklısın Genişletmek için tıkla ... biliyorum neyse nasılsınız arkadaşlar gününüz nasıldı
Solamente Üye alperenbugra' Alıntı: [ımg]http://img123.yukle.tc/images/9536kanvegulzj2mv11.jpg[/ımg] Genişletmek için tıkla ... ah abicim ah imzam açıklıyo herşeyi ben bişey diyemiyorum dilerim çabuk geçer üzüntün
alperenbugra' Alıntı: [ımg]http://img123.yukle.tc/images/9536kanvegulzj2mv11.jpg[/ımg] Genişletmek için tıkla ... ah abicim ah imzam açıklıyo herşeyi ben bişey diyemiyorum dilerim çabuk geçer üzüntün