Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Fransız ve almanca konuştum Genişletmek için tıkla ... iyi halt yedin anlamadık sanki --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Anlarsın yakında Genişletmek için tıkla ... ben bilmiyorum dedim
Revengeful' Alıntı: Fransız ve almanca konuştum Genişletmek için tıkla ... iyi halt yedin anlamadık sanki --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Anlarsın yakında Genişletmek için tıkla ... ben bilmiyorum dedim
Revengeful Emekli Yönetici Περιμένω να κατανοήσει τις πληροφορίες :d
Περιμένω να κατανοήσει τις πληροφορίες :d
Perfect! Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Ben çıkıyorum, görüşmek üzre ... Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Περιμένω να κατανοήσει τις πληροφορίες :d Genişletmek için tıkla ... ha tabi
TuRkiShCowboy' Alıntı: Ben çıkıyorum, görüşmek üzre ... Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Περιμένω να κατανοήσει τις πληροφορίες :d Genişletmek için tıkla ... ha tabi
Mert Üye halil09' Alıntı: iyi halt yedin anlamadık sanki Genişletmek için tıkla ... Aaa kendi adına konuş
Revengeful Emekli Yönetici Mert' Alıntı: Aaa kendi adına konuş Genişletmek için tıkla ... Mert View Baby wassup
Toffee Üye dayan sena dayan translate de olmasa değil mi mert nerden atıcaksın böyle yabancı yazışmalar
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Mert View Baby wassup Genişletmek için tıkla ... mert fabrika ayarına dön millet acı çekiyo herkes gidecek --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Aaa kendi adına konuş Genişletmek için tıkla ... alamadım sanki
Revengeful' Alıntı: Mert View Baby wassup Genişletmek için tıkla ... mert fabrika ayarına dön millet acı çekiyo herkes gidecek --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Aaa kendi adına konuş Genişletmek için tıkla ... alamadım sanki
Revengeful Emekli Yönetici Benim uzman ingilizcem var zaten Bide az almanca ( Rammstein a olan hayranlığım sağolsun ) ve fransızcam var ( yeni öğrenmeye başladım )
Benim uzman ingilizcem var zaten Bide az almanca ( Rammstein a olan hayranlığım sağolsun ) ve fransızcam var ( yeni öğrenmeye başladım )
Mert Üye Revengeful' Alıntı: Mert View Baby wassup Genişletmek için tıkla ... İyiki google translate varda anlıyorum azbuz Noch keine Kommentare. Und du?
Revengeful' Alıntı: Mert View Baby wassup Genişletmek için tıkla ... İyiki google translate varda anlıyorum azbuz Noch keine Kommentare. Und du?
Perfect! Üye Mocojojo' Alıntı: dayan sena dayan translate de olmasa değil mi mert nerden atıcaksın böyle yabancı yazışmalar Genişletmek için tıkla ...
Mocojojo' Alıntı: dayan sena dayan translate de olmasa değil mi mert nerden atıcaksın böyle yabancı yazışmalar Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici Sena sen hangi dersten kalmıştın --------------- Ekleme --------------- Mocojojo' Alıntı: yeter yeter türkçe'yi düzgün konuştunuzda almancanız fransızcanız kaldı Genişletmek için tıkla ... Dinime küfreden müslüman olsa
Sena sen hangi dersten kalmıştın --------------- Ekleme --------------- Mocojojo' Alıntı: yeter yeter türkçe'yi düzgün konuştunuzda almancanız fransızcanız kaldı Genişletmek için tıkla ... Dinime küfreden müslüman olsa
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Benim uzman ingilizcem var zaten Bide az almanca ( Rammstein a olan hayranlığım sağolsun ) ve fransızcam var ( yeni öğrenmeye başladım ) Genişletmek için tıkla ... işte bende fabrika ayarına dön diyorum türkçe konuş
Revengeful' Alıntı: Benim uzman ingilizcem var zaten Bide az almanca ( Rammstein a olan hayranlığım sağolsun ) ve fransızcam var ( yeni öğrenmeye başladım ) Genişletmek için tıkla ... işte bende fabrika ayarına dön diyorum türkçe konuş