DiaBLoS Admin Neyse değerli arkadaşlar ben çıkıyorum müsadenizle..Herkese iyi geceler diliyorum...Saglıcakla Kalın..Allaha emanet olun..Hayırlı Cumalar.. saygıLar
Neyse değerli arkadaşlar ben çıkıyorum müsadenizle..Herkese iyi geceler diliyorum...Saglıcakla Kalın..Allaha emanet olun..Hayırlı Cumalar.. saygıLar
omayra Üye uykum geldi haydi bana eyvallah maxii iyi geceler. tekrar görüşene kadar şen ve esen kalın
CEREN Üye ii geceler maxicep sakınleri kendinize ii bakın sağlıcakla kalın her yeni gün yeni başlangıçtır yeni bir umuttur...
ii geceler maxicep sakınleri kendinize ii bakın sağlıcakla kalın her yeni gün yeni başlangıçtır yeni bir umuttur...
Fatih[Sag0]HiphoP Üye bende iyiyim --------------- Ekleme --------------- eee sadece ikimizmi varız hiçmi gececimiz yok bizim çok ayıp yaa.
bende iyiyim --------------- Ekleme --------------- eee sadece ikimizmi varız hiçmi gececimiz yok bizim çok ayıp yaa.
ALpeRenBuGRa Üye Selamun Aleyküm; İyi geceler, nasılsınız arkadaşlar. Benim canım sıkkın, kafam bozuk biraz.