minoo Üye çok saçma bişey oldu!! ya of bu durumdan nefret ediyorum.sanki herkes anlaşmış gibi davranıyo
minoo Üye yasminoz' Alıntı: Ne oldu Pınarcım hayırdır.. ?? Genişletmek için tıkla ... ya Çiğdem cidden artık takmicam ben kimseyi.akşam akşam sinirlerim tavan yaptı ya
yasminoz' Alıntı: Ne oldu Pınarcım hayırdır.. ?? Genişletmek için tıkla ... ya Çiğdem cidden artık takmicam ben kimseyi.akşam akşam sinirlerim tavan yaptı ya
Revengeful Emekli Yönetici http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/izlenme-rekorlari-kiran-video-417214.html
haltie Üye Ben geldim avatarlar yakıyor Atamızı özel günlerde değil hergün hatırlayım lütfen lütfen sosyal mesajda veririm
Ben geldim avatarlar yakıyor Atamızı özel günlerde değil hergün hatırlayım lütfen lütfen sosyal mesajda veririm
minoo Üye öyle günün anlam ve önemini belirtiyoruz hoşgeldin --------------- Ekleme --------------- ALpeRenBuGRa' Alıntı: Saat gecenin 1.30u oldu. Senin uyku vaktin gelmedi mi Genişletmek için tıkla ... benim mi uyku vaktim? şakaydı değil mi
öyle günün anlam ve önemini belirtiyoruz hoşgeldin --------------- Ekleme --------------- ALpeRenBuGRa' Alıntı: Saat gecenin 1.30u oldu. Senin uyku vaktin gelmedi mi Genişletmek için tıkla ... benim mi uyku vaktim? şakaydı değil mi