Love Prince Üye yasminoz' Alıntı: yasmi de kaçar ark.lar...ii uykular herkeslere... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
yasminoz' Alıntı: yasmi de kaçar ark.lar...ii uykular herkeslere... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Soneday Üye !!Burak!!' Alıntı: telefon numarası yok. yetkili ben değilim.ama istersen çağırabilirim.eğer o kadar acil bir durum oldugunu düşünüyorsan. Genişletmek için tıkla ... Gelirime gerek yok,sakin ol,sakin.. Ben onu oyalarım siz devam edin.
!!Burak!!' Alıntı: telefon numarası yok. yetkili ben değilim.ama istersen çağırabilirim.eğer o kadar acil bir durum oldugunu düşünüyorsan. Genişletmek için tıkla ... Gelirime gerek yok,sakin ol,sakin.. Ben onu oyalarım siz devam edin.
Soneday Üye !!Burak!!' Alıntı: kimi oyalıyosun Genişletmek için tıkla ... Çekilişe katılmak istiyorum.. .....tamam geldi dağılabilirsiniz...
!!Burak!!' Alıntı: kimi oyalıyosun Genişletmek için tıkla ... Çekilişe katılmak istiyorum.. .....tamam geldi dağılabilirsiniz...
Burak Üye --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: Good night ahali Genişletmek için tıkla ...
--------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: Good night ahali Genişletmek için tıkla ...
Tuba Üye gidenler iyi geceler Burak Hüseyin ellerinize sağlık teşekkür ederim ikinizede.... Nur rumman ne derseniz abi ki genelde diyolar bana bende kaçayım hepinize iyi geceler
gidenler iyi geceler Burak Hüseyin ellerinize sağlık teşekkür ederim ikinizede.... Nur rumman ne derseniz abi ki genelde diyolar bana bende kaçayım hepinize iyi geceler
Love Prince Üye RUMMAN' Alıntı: gidenler iyi geceler Burak Hüseyin ellerinize sağlık teşekkür ederim ikinizede.... Nur rumman ne derseniz abi ki genelde diyolar bana bende kaçayım hepinize iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: rica ederim abla herzaman bende çıkıyorum iyigeceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
RUMMAN' Alıntı: gidenler iyi geceler Burak Hüseyin ellerinize sağlık teşekkür ederim ikinizede.... Nur rumman ne derseniz abi ki genelde diyolar bana bende kaçayım hepinize iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: rica ederim abla herzaman bende çıkıyorum iyigeceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Love Prince Üye ChavRash' Alıntı: İyi sabahlar cümleten. Genişletmek için tıkla ... sağolasın Hasan sanada hayırlı sabahlar
ChavRash' Alıntı: İyi sabahlar cümleten. Genişletmek için tıkla ... sağolasın Hasan sanada hayırlı sabahlar
kol@j Üye ben mi kaldım bir tek bura da... kusura bakmayın bir kaç gün yollarda olacağım ne zaman nasıl gireceğim pek bilemiyorum... fırsat buldukça yanınızda olacağım merak etmeyiniz beni...
ben mi kaldım bir tek bura da... kusura bakmayın bir kaç gün yollarda olacağım ne zaman nasıl gireceğim pek bilemiyorum... fırsat buldukça yanınızda olacağım merak etmeyiniz beni...
nitroux Üye kol@j' Alıntı: ben mi kaldım bir tek bura da... kusura bakmayın bir kaç gün yollarda olacağım ne zaman nasıl gireceğim pek bilemiyorum... fırsat buldukça yanınızda olacağım merak etmeyiniz beni... Genişletmek için tıkla ... Yolların açık olsun abi kazasız belasız gidip gelesin inşallah sen bizi düşünme
kol@j' Alıntı: ben mi kaldım bir tek bura da... kusura bakmayın bir kaç gün yollarda olacağım ne zaman nasıl gireceğim pek bilemiyorum... fırsat buldukça yanınızda olacağım merak etmeyiniz beni... Genişletmek için tıkla ... Yolların açık olsun abi kazasız belasız gidip gelesin inşallah sen bizi düşünme