s@hr@ Üye minoo' Alıntı: mükemmel bir gün beni bekliyor iyi geceler herkese.uyku vakti geldi Genişletmek için tıkla ... İyi uykular tatlım
minoo' Alıntı: mükemmel bir gün beni bekliyor iyi geceler herkese.uyku vakti geldi Genişletmek için tıkla ... İyi uykular tatlım
Burak Üye halit abi bu konuyu üst konu yapsana --------------- Ekleme --------------- Atatürk'ün kurtulus savasında çektiği zorluklar
halit abi bu konuyu üst konu yapsana --------------- Ekleme --------------- Atatürk'ün kurtulus savasında çektiği zorluklar
Yasminozz Üye ii geceler Pınar.. paylaştığın video ya da koptum...aynen türkleri anlatmışlar sanki... dul necla dan bana da mail geldi şimdi..eyvah eyvah...
ii geceler Pınar.. paylaştığın video ya da koptum...aynen türkleri anlatmışlar sanki... dul necla dan bana da mail geldi şimdi..eyvah eyvah...
Burak Üye h@lit' Alıntı: Bu bölümde yetkim yok ki Genişletmek için tıkla ... enese söylemiştim gerekyok demişti anıl abiye söyliyeyim birde
h@lit' Alıntı: Bu bölümde yetkim yok ki Genişletmek için tıkla ... enese söylemiştim gerekyok demişti anıl abiye söyliyeyim birde
haltie Üye enese dediysen eneste yok dediyse diğer moda söyleme gerek yok.ayrıca üst konu olmasını istediğin konuyu şikayet et butonuyla bildir daha etkili olur.
enese dediysen eneste yok dediyse diğer moda söyleme gerek yok.ayrıca üst konu olmasını istediğin konuyu şikayet et butonuyla bildir daha etkili olur.
Burak Üye hmm.tamam abi öle diyorsan. şikayet etmiştim üst konu olsundiye.üst konu kirliliğine gerek yok diye bir cevap almıstım. uzatmım en iyisi
hmm.tamam abi öle diyorsan. şikayet etmiştim üst konu olsundiye.üst konu kirliliğine gerek yok diye bir cevap almıstım. uzatmım en iyisi
Burak Üye yasminoz' Alıntı: Ne farkeder..üst olunca noluyo... ?? Genişletmek için tıkla ... sabit kalıyor yerinde. RUMMAN' Alıntı: bu gece kimler varmış Genişletmek için tıkla ... hosgeldin nasılsın abla.
yasminoz' Alıntı: Ne farkeder..üst olunca noluyo... ?? Genişletmek için tıkla ... sabit kalıyor yerinde. RUMMAN' Alıntı: bu gece kimler varmış Genişletmek için tıkla ... hosgeldin nasılsın abla.
Tuba Üye !!Burak!!' Alıntı: sabit kalıyor yerinde. hosgeldin nasılsın abla. Genişletmek için tıkla ... iyilik Burak sen nasılsın
!!Burak!!' Alıntı: sabit kalıyor yerinde. hosgeldin nasılsın abla. Genişletmek için tıkla ... iyilik Burak sen nasılsın
Burak Üye RUMMAN' Alıntı: iyilik Burak sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim abla ne olsun.yoksun bayadır
RUMMAN' Alıntı: iyilik Burak sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim abla ne olsun.yoksun bayadır
Tuba Üye !!Burak!!' Alıntı: bende iyiyim abla ne olsun.yoksun bayadır Genişletmek için tıkla ... öyle bi varım bi yokum bakma sen fırsat bulursam buralardayım yasminoz' Alıntı: hoşgeldin Nur... nbr cnm... ztn her gece aktif bu konu...bence de gerek yok... Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum yasmi iyilik senden ne haber?
!!Burak!!' Alıntı: bende iyiyim abla ne olsun.yoksun bayadır Genişletmek için tıkla ... öyle bi varım bi yokum bakma sen fırsat bulursam buralardayım yasminoz' Alıntı: hoşgeldin Nur... nbr cnm... ztn her gece aktif bu konu...bence de gerek yok... Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum yasmi iyilik senden ne haber?
Yasminozz Üye süperim vallaa...keyfim de yerinde...bi tek karnım aç...günüm güzel geçti... hala komedi dükkanına gülüyorum...
süperim vallaa...keyfim de yerinde...bi tek karnım aç...günüm güzel geçti... hala komedi dükkanına gülüyorum...
Burak Üye RUMMAN' Alıntı: öyle bi varım bi yokum bakma sen fırsat bulursam buralardayım Genişletmek için tıkla ... arada ugra abla ya özletme kendini --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: süperim vallaa...keyfim de yerinde...bi tek karnım aç...günüm güzel geçti... hala komedi dükkanına gülüyorum... Genişletmek için tıkla ... yermisin --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Semih bi de bana habersiz gidiyor diyor kendisi kaçtı Genişletmek için tıkla ... evet
RUMMAN' Alıntı: öyle bi varım bi yokum bakma sen fırsat bulursam buralardayım Genişletmek için tıkla ... arada ugra abla ya özletme kendini --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: süperim vallaa...keyfim de yerinde...bi tek karnım aç...günüm güzel geçti... hala komedi dükkanına gülüyorum... Genişletmek için tıkla ... yermisin --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Semih bi de bana habersiz gidiyor diyor kendisi kaçtı Genişletmek için tıkla ... evet