tragedie Emekli Yönetici h@lit' Alıntı: geldi kelime oyuncusu Genişletmek için tıkla ... vay be birde Asla vazgeçmeyen Halitimiz vardı dimi
h@lit' Alıntı: geldi kelime oyuncusu Genişletmek için tıkla ... vay be birde Asla vazgeçmeyen Halitimiz vardı dimi
Love Prince Üye İntifada' Alıntı: şakalaşıyoruz hüseyin ben Kaçtım Cümleten iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi
İntifada' Alıntı: şakalaşıyoruz hüseyin ben Kaçtım Cümleten iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abi
minoo Üye İntifada' Alıntı: İspiyoncu Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- aaaaa çıkıyor musun bak hiç oldu mu şimdi iyi geceler abim
İntifada' Alıntı: İspiyoncu Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- aaaaa çıkıyor musun bak hiç oldu mu şimdi iyi geceler abim
Yasminozz Üye ii geceler Hüseyin... Pınar profilime bi baksana profil müziği eklemeyi becerebilmiş miyim.. ???
minoo Üye bakim kuzucum Hüso iyi geceler --------------- Ekleme --------------- çalıyor Çiğdem iyi geceler herkese
bakim kuzucum Hüso iyi geceler --------------- Ekleme --------------- çalıyor Çiğdem iyi geceler herkese
minoo Üye sen gaza getirdin valla beni en az 2 ay diyerek --------------- Ekleme --------------- Semih ben çıkıyorum iyi geceler sana
sen gaza getirdin valla beni en az 2 ay diyerek --------------- Ekleme --------------- Semih ben çıkıyorum iyi geceler sana
Love Prince Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Gelin gelin Genişletmek için tıkla ... geldim selam naber dükkanı bugün sen açmışsın
-YARINIYOK-' Alıntı: Gelin gelin Genişletmek için tıkla ... geldim selam naber dükkanı bugün sen açmışsın