Perfect! Üye PhyscoDevil' Alıntı: taşımmda arkadaslardan gecineyim bari babamdan ses cıkmıo --------------- Ekleme --------------- iyi geceler abi Genişletmek için tıkla ... abimi kaç yaşındasın ki
PhyscoDevil' Alıntı: taşımmda arkadaslardan gecineyim bari babamdan ses cıkmıo --------------- Ekleme --------------- iyi geceler abi Genişletmek için tıkla ... abimi kaç yaşındasın ki
greenmile Üye halil09' Alıntı: rica ederim neyse ben kalkayım geç oldu size iyi geceler kendinize iyi davranın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
halil09' Alıntı: rica ederim neyse ben kalkayım geç oldu size iyi geceler kendinize iyi davranın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
PhyscoDevil Üye halil09' Alıntı: abimi kaç yaşındasın ki Genişletmek için tıkla ... abi dediğim öyle abi değil yani arkadaslar konusurken der ya abi die
halil09' Alıntı: abimi kaç yaşındasın ki Genişletmek için tıkla ... abi dediğim öyle abi değil yani arkadaslar konusurken der ya abi die
Perfect! Üye neyse gideyim artık takıldım yine --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: abi dediğim öyle abi değil yani arkadaslar konusurken der ya abi die Genişletmek için tıkla ... he tamam yaş kaç peki
neyse gideyim artık takıldım yine --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: abi dediğim öyle abi değil yani arkadaslar konusurken der ya abi die Genişletmek için tıkla ... he tamam yaş kaç peki
PhyscoDevil Üye halil09' Alıntı: tamam neyse ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... iyi geceler bende kacar
minoo Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Ninnom gelmiş Genişletmek için tıkla ... seni görünce damladım hemen nasılsın canım
-YARINIYOK-' Alıntı: Ninnom gelmiş Genişletmek için tıkla ... seni görünce damladım hemen nasılsın canım
minoo Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Murat yaş gençte ruhum yaşlı sağol ninnom iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... tavşan mıı auyy yerim ben de iyiyim canımm..ders çalışacağım birazdan.bir bakayım dedim
-YARINIYOK-' Alıntı: Murat yaş gençte ruhum yaşlı sağol ninnom iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... tavşan mıı auyy yerim ben de iyiyim canımm..ders çalışacağım birazdan.bir bakayım dedim