Perfect! Üye PhyscoDevil' Alıntı: sövdükce daha da gelio cevap yazma Genişletmek için tıkla ... yok ben engelle ve sil yapıyorumda nerden buluyorlar anlamadım ki
PhyscoDevil' Alıntı: sövdükce daha da gelio cevap yazma Genişletmek için tıkla ... yok ben engelle ve sil yapıyorumda nerden buluyorlar anlamadım ki
aRdiLê Üye PhyscoDevil' Alıntı: bugün benden daha kötü bisi yasayan olamaz heralde Genişletmek için tıkla ... Sen ne yaŞadın biLmiyoRUmda Kozan'ı qezmeK iÇin bindiğim Kozan doLmuŞu biR Kaz'ı ezdi göz göre göre hayvan bide adamın gözünün içine baktı gözleride masmaviydi adam bile bile sollama yapıp altına aldı hayvanı ).
PhyscoDevil' Alıntı: bugün benden daha kötü bisi yasayan olamaz heralde Genişletmek için tıkla ... Sen ne yaŞadın biLmiyoRUmda Kozan'ı qezmeK iÇin bindiğim Kozan doLmuŞu biR Kaz'ı ezdi göz göre göre hayvan bide adamın gözünün içine baktı gözleride masmaviydi adam bile bile sollama yapıp altına aldı hayvanı ).
Perfect! Üye PhyscoDevil' Alıntı: bugün benden daha kötü bisi yasayan olamaz heralde Genişletmek için tıkla ... ne oldu ki ?
PhyscoDevil' Alıntı: bugün benden daha kötü bisi yasayan olamaz heralde Genişletmek için tıkla ... ne oldu ki ?
PhyscoDevil Üye halil09' Alıntı: yok ben engelle ve sil yapıyorumda nerden buluyorlar anlamadım ki Genişletmek için tıkla ... üşeniyom abi ya sövmeye üsenmiyom buna üseniom msn deki resim bile 7 yıldır aynı --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: ne oldu ki ? Genişletmek için tıkla ... dedim ya dolmusa binecektim para cıkısmadı 1.5 saat eve yürüdüm 10 saat dersin ardından bide nöbetciydim
halil09' Alıntı: yok ben engelle ve sil yapıyorumda nerden buluyorlar anlamadım ki Genişletmek için tıkla ... üşeniyom abi ya sövmeye üsenmiyom buna üseniom msn deki resim bile 7 yıldır aynı --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: ne oldu ki ? Genişletmek için tıkla ... dedim ya dolmusa binecektim para cıkısmadı 1.5 saat eve yürüdüm 10 saat dersin ardından bide nöbetciydim
Yasminozz Üye aRdiLê' Alıntı: benCe üLkede çocuk doLu deiLde neySe kapatayım bu konuyu Genişletmek için tıkla ... senin yaş kaç.. ??
aRdiLê' Alıntı: benCe üLkede çocuk doLu deiLde neySe kapatayım bu konuyu Genişletmek için tıkla ... senin yaş kaç.. ??
Perfect! Üye PhyscoDevil' Alıntı: üşeniyom abi ya sövmeye üsenmiyom buna üseniom msn deki resim bile 7 yıldır aynı Genişletmek için tıkla ... bende pek değiştirmem ama 7 yıl çok ya zaten msn kaç yıllık ki --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: üşeniyom abi ya sövmeye üsenmiyom buna üseniom msn deki resim bile 7 yıldır aynı --------------- Ekleme --------------- dedim ya dolmusa binecektim para cıkısmadı 1.5 saat eve yürüdüm 10 saat dersin ardından bide nöbetciydim Genişletmek için tıkla ... bende kötü bişey sandım ya nolcak bundan
PhyscoDevil' Alıntı: üşeniyom abi ya sövmeye üsenmiyom buna üseniom msn deki resim bile 7 yıldır aynı Genişletmek için tıkla ... bende pek değiştirmem ama 7 yıl çok ya zaten msn kaç yıllık ki --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: üşeniyom abi ya sövmeye üsenmiyom buna üseniom msn deki resim bile 7 yıldır aynı --------------- Ekleme --------------- dedim ya dolmusa binecektim para cıkısmadı 1.5 saat eve yürüdüm 10 saat dersin ardından bide nöbetciydim Genişletmek için tıkla ... bende kötü bişey sandım ya nolcak bundan
PhyscoDevil Üye halil09' Alıntı: bende pek değiştirmem ama 7 yıl çok ya zaten msn kaç yıllık ki --------------- Ekleme --------------- bende kötü bişey sandım ya nolcak bundan Genişletmek için tıkla ... actıgımdan beri aynı avatar daha ne olsn abi kac saat kafa gitti zaten bide yürüdüm o kadar hayrına 5 tl lik benzin alacak
halil09' Alıntı: bende pek değiştirmem ama 7 yıl çok ya zaten msn kaç yıllık ki --------------- Ekleme --------------- bende kötü bişey sandım ya nolcak bundan Genişletmek için tıkla ... actıgımdan beri aynı avatar daha ne olsn abi kac saat kafa gitti zaten bide yürüdüm o kadar hayrına 5 tl lik benzin alacak
Perfect! Üye PhyscoDevil' Alıntı: actıgımdan beri aynı avatar daha ne olsn abi kac saat kafa gitti zaten bide yürüdüm o kadar hayrına 5 tl lik benzin alacak Genişletmek için tıkla ... spor yapmış oldun işte fenamı
PhyscoDevil' Alıntı: actıgımdan beri aynı avatar daha ne olsn abi kac saat kafa gitti zaten bide yürüdüm o kadar hayrına 5 tl lik benzin alacak Genişletmek için tıkla ... spor yapmış oldun işte fenamı
PhyscoDevil Üye halil09' Alıntı: spor yapmış oldun işte fenamı Genişletmek için tıkla ... yazın yeterince yapıyorum spor verdigim kilolarımı almak istiorm
halil09' Alıntı: spor yapmış oldun işte fenamı Genişletmek için tıkla ... yazın yeterince yapıyorum spor verdigim kilolarımı almak istiorm
PhyscoDevil Üye greenmile' Alıntı: iyi geceler kimse var mı Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın
Perfect! Üye PhyscoDevil' Alıntı: yazın yeterince yapıyorum spor verdigim kilolarımı almak istiorm Genişletmek için tıkla ... kilo alıp napıcan ya yürümeye devam
PhyscoDevil' Alıntı: yazın yeterince yapıyorum spor verdigim kilolarımı almak istiorm Genişletmek için tıkla ... kilo alıp napıcan ya yürümeye devam
aRdiLê Üye greenmile' Alıntı: iyi geceler kimse var mı Genişletmek için tıkla ... iyi qeceLer hoŞqeLdin
Yasminozz Üye greenmile' Alıntı: iyi geceler kimse var mı Genişletmek için tıkla ... olabilirde olmayabilirde...
PhyscoDevil Üye halil09' Alıntı: k,lo alıp napıcan ya yürümeye devam Genişletmek için tıkla ... kahretmesin iste vücut olunca adamda kiloda yakısıo yasminoz' Alıntı: olabilirde olmayabilirde... Genişletmek için tıkla ... kafamı karıstırdın ya
halil09' Alıntı: k,lo alıp napıcan ya yürümeye devam Genişletmek için tıkla ... kahretmesin iste vücut olunca adamda kiloda yakısıo yasminoz' Alıntı: olabilirde olmayabilirde... Genişletmek için tıkla ... kafamı karıstırdın ya
greenmile Üye PhyscoDevil' Alıntı: hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum sen nasılsın? aRdiLê' Alıntı: iyi qeceLer hoŞqeLdin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum ardile yasminoz' Alıntı: olabilirde olmayabilirde... Genişletmek için tıkla ... kararsızlık en kötü şey de bu (:
PhyscoDevil' Alıntı: hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum sen nasılsın? aRdiLê' Alıntı: iyi qeceLer hoŞqeLdin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum ardile yasminoz' Alıntı: olabilirde olmayabilirde... Genişletmek için tıkla ... kararsızlık en kötü şey de bu (:
Perfect! Üye greenmile' Alıntı: iyi geceler kimse var mı Genişletmek için tıkla ... kime bakmıştın --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: kahretmesin iste vücut olunca adamda kiloda yakısıo Genişletmek için tıkla ... yapcak bişey yok
greenmile' Alıntı: iyi geceler kimse var mı Genişletmek için tıkla ... kime bakmıştın --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: kahretmesin iste vücut olunca adamda kiloda yakısıo Genişletmek için tıkla ... yapcak bişey yok
greenmile Üye halil09' Alıntı: kime bakmıştın --------------- Ekleme --------------- yapcak bişey yok Genişletmek için tıkla ... ortama bakmıştım şöyle bi
halil09' Alıntı: kime bakmıştın --------------- Ekleme --------------- yapcak bişey yok Genişletmek için tıkla ... ortama bakmıştım şöyle bi