s@hr@ Üye Love Prince' Alıntı: offf bee yemede yanında yat Genişletmek için tıkla ... oyyyy ölecem şimdi yapmayın gece gece
Love Prince' Alıntı: offf bee yemede yanında yat Genişletmek için tıkla ... oyyyy ölecem şimdi yapmayın gece gece
Love Prince Üye h@lit' Alıntı: parası ne kadar ben hiç iskender yemedim hüseyin Genişletmek için tıkla ... bilmiyom abi 23 senedir bursadayım daha hiç yemedim
h@lit' Alıntı: parası ne kadar ben hiç iskender yemedim hüseyin Genişletmek için tıkla ... bilmiyom abi 23 senedir bursadayım daha hiç yemedim
Yasminozz Üye h@lit' Alıntı: parası ne kadar ben hiç iskender yemedim hüseyin Genişletmek için tıkla ... bi davet etmedin ztn..o kdr bursa da otur bi deme gel sana iskender ısmarliym die..pehhh...
h@lit' Alıntı: parası ne kadar ben hiç iskender yemedim hüseyin Genişletmek için tıkla ... bi davet etmedin ztn..o kdr bursa da otur bi deme gel sana iskender ısmarliym die..pehhh...
haltie Üye valla adriana lima gelse ısmarlamam çok pahalı sahra32 sen halit25 ben hatta halit24 iyiyim sen nasılsın bu günlerde görüyoruz ne güzel hüseyin ayak yapma sen haftada bir kere yiyosundur
valla adriana lima gelse ısmarlamam çok pahalı sahra32 sen halit25 ben hatta halit24 iyiyim sen nasılsın bu günlerde görüyoruz ne güzel hüseyin ayak yapma sen haftada bir kere yiyosundur
s@hr@ Üye h@lit' Alıntı: valla adriana lima gelse ısmarlamam çok pahalı sahra32 sen halit25 ben hatta halit24 iyiyim sen nasılsın bu günlerde görüyoruz ne güzel hüseyin ayak yapma sen haftada bir kere yiyosundur Genişletmek için tıkla ... fırsat oldukça gelirim Halit 25 minoo' Alıntı: Ahali ben çıkıyorum 6 da uyanmak zor geliyor artık 4 saat uyku Genişletmek için tıkla ... iyi geceler tatlım hemen yat
h@lit' Alıntı: valla adriana lima gelse ısmarlamam çok pahalı sahra32 sen halit25 ben hatta halit24 iyiyim sen nasılsın bu günlerde görüyoruz ne güzel hüseyin ayak yapma sen haftada bir kere yiyosundur Genişletmek için tıkla ... fırsat oldukça gelirim Halit 25 minoo' Alıntı: Ahali ben çıkıyorum 6 da uyanmak zor geliyor artık 4 saat uyku Genişletmek için tıkla ... iyi geceler tatlım hemen yat
haltie Üye 3 kişi küçük altını bırakır çıkar 7 liraysa ben 15 porsiyon alayım görüşürüz minoo iyi geceler
minoo Üye öyle 15 porsiyon falan yok öğrenciyim yani sonuçta..insaflı ol biraz ama katılım ne kadar çok olursa o kadar az yersin kimse gelmezse herkesin hakkını sen yersin
öyle 15 porsiyon falan yok öğrenciyim yani sonuçta..insaflı ol biraz ama katılım ne kadar çok olursa o kadar az yersin kimse gelmezse herkesin hakkını sen yersin
minoo Üye sahra25' Alıntı: iyi geceler tatlım hemen yat Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ablam yatıyorum --------------- Ekleme --------------- h@lit' Alıntı: 3 kişi küçük altını bırakır çıkar 7 liraysa ben 15 porsiyon alayım görüşürüz minoo iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi gecelr canım --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: ii geceler mino...sahra... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler canım sana da
sahra25' Alıntı: iyi geceler tatlım hemen yat Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ablam yatıyorum --------------- Ekleme --------------- h@lit' Alıntı: 3 kişi küçük altını bırakır çıkar 7 liraysa ben 15 porsiyon alayım görüşürüz minoo iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi gecelr canım --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: ii geceler mino...sahra... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler canım sana da
Love Prince Üye h@lit' Alıntı: valla adriana lima gelse ısmarlamam çok pahalı sahra32 sen halit25 ben hatta halit24 iyiyim sen nasılsın bu günlerde görüyoruz ne güzel hüseyin ayak yapma sen haftada bir kere yiyosundur Genişletmek için tıkla ... yok be abi hiç yemedim bi ara paslaşalımda bana ısmarlarsın
h@lit' Alıntı: valla adriana lima gelse ısmarlamam çok pahalı sahra32 sen halit25 ben hatta halit24 iyiyim sen nasılsın bu günlerde görüyoruz ne güzel hüseyin ayak yapma sen haftada bir kere yiyosundur Genişletmek için tıkla ... yok be abi hiç yemedim bi ara paslaşalımda bana ısmarlarsın