endometozon Üye Mocojojo' Alıntı: Abla muzk dnlyorum dyince is yok rahatsn sandm.. sakin Genişletmek için tıkla ... yooooo sadece 50 tane daha hastanın dosyası var ama yapmadım sızınle konusayım dıye neyse sana da ıyı geceler tatlı ruyalar --------------- Ekleme --------------- kol@j' Alıntı: iyi geceler cümleten...gözlerim kapanıyor artık... Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler abı kib by by
Mocojojo' Alıntı: Abla muzk dnlyorum dyince is yok rahatsn sandm.. sakin Genişletmek için tıkla ... yooooo sadece 50 tane daha hastanın dosyası var ama yapmadım sızınle konusayım dıye neyse sana da ıyı geceler tatlı ruyalar --------------- Ekleme --------------- kol@j' Alıntı: iyi geceler cümleten...gözlerim kapanıyor artık... Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler abı kib by by
s@hr@ Üye kol@j' Alıntı: iyi geceler cümleten...gözlerim kapanıyor artık... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
kol@j' Alıntı: iyi geceler cümleten...gözlerim kapanıyor artık... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
s@hr@ Üye minoo' Alıntı: oyy ablam gelmiş kurban olurum Genişletmek için tıkla ... tatlı albayım benim endometozon' Alıntı: ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler nasılsın yasminoz' Alıntı: hoşgeldin sahra... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk canım ne yaparsın
minoo' Alıntı: oyy ablam gelmiş kurban olurum Genişletmek için tıkla ... tatlı albayım benim endometozon' Alıntı: ıyı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler nasılsın yasminoz' Alıntı: hoşgeldin sahra... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk canım ne yaparsın
endometozon Üye sahra25' Alıntı: tatlı albayım benim iyi geceler nasılsın hoşbulduk canım ne yaparsın Genişletmek için tıkla ... tesekkur edrım ıyı sen nasılsın
sahra25' Alıntı: tatlı albayım benim iyi geceler nasılsın hoşbulduk canım ne yaparsın Genişletmek için tıkla ... tesekkur edrım ıyı sen nasılsın
minoo Üye yasminoz' Alıntı: vallaa laptop ses sorunumla ilgileniyorum ama sonuç yok... sizler naparsınız... Genişletmek için tıkla ...
yasminoz' Alıntı: vallaa laptop ses sorunumla ilgileniyorum ama sonuç yok... sizler naparsınız... Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye yasminoz' Alıntı: küfür edicem olmicak... Genişletmek için tıkla ... ama küfür etsen de düzelmeyecek sorun
yasminoz' Alıntı: küfür edicem olmicak... Genişletmek için tıkla ... ama küfür etsen de düzelmeyecek sorun
s@hr@ Üye minoo' Alıntı: napıyosn ablam Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağolasın yasminoz' Alıntı: vallaa laptop ses sorunumla ilgileniyorum ama sonuç yok... sizler naparsınız... Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin zor iş valla ne yapayım işte daha yeni nete girdim tabi ki ilk maxiye
minoo' Alıntı: napıyosn ablam Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağolasın yasminoz' Alıntı: vallaa laptop ses sorunumla ilgileniyorum ama sonuç yok... sizler naparsınız... Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin zor iş valla ne yapayım işte daha yeni nete girdim tabi ki ilk maxiye
s@hr@ Üye endometozon' Alıntı: tesekkur edrım ıyı sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim sağolasın --------------- Ekleme --------------- kızlar aşkın ikinci yarısı filmini seyrettiniz mi
endometozon' Alıntı: tesekkur edrım ıyı sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim sağolasın --------------- Ekleme --------------- kızlar aşkın ikinci yarısı filmini seyrettiniz mi
Yasminozz Üye minoo' Alıntı: ama küfür etsen de düzelmeyecek sorun Genişletmek için tıkla ... olsun ben rahatlicam... sahra25' Alıntı: iyiyim sağolasın Allah kolaylık versin zor iş valla ne yapayım işte daha yeni nete girdim tabi ki ilk maxiye Genişletmek için tıkla ... saoll... minoo' Alıntı: Yasmi yakın olsaydık yardım ederdim Genişletmek için tıkla ... ayy cnm saoll... naapcaktın gelip laptop a 2 tane çakcakmıydın... sahra25' Alıntı: İyiyim sağolasın --------------- Ekleme --------------- kızlar aşkın ikinci yarısı filmini seyrettiniz mi Genişletmek için tıkla ... seyretmiş olabilirim...isim hafızam yok...
minoo' Alıntı: ama küfür etsen de düzelmeyecek sorun Genişletmek için tıkla ... olsun ben rahatlicam... sahra25' Alıntı: iyiyim sağolasın Allah kolaylık versin zor iş valla ne yapayım işte daha yeni nete girdim tabi ki ilk maxiye Genişletmek için tıkla ... saoll... minoo' Alıntı: Yasmi yakın olsaydık yardım ederdim Genişletmek için tıkla ... ayy cnm saoll... naapcaktın gelip laptop a 2 tane çakcakmıydın... sahra25' Alıntı: İyiyim sağolasın --------------- Ekleme --------------- kızlar aşkın ikinci yarısı filmini seyrettiniz mi Genişletmek için tıkla ... seyretmiş olabilirim...isim hafızam yok...
s@hr@ Üye geçen hafta vizyondaydı Mehmet Aslantuğ -Arzum Onan oynuyor --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: hee bir sağdan bir soldan yerse düzelir sanki Genişletmek için tıkla ... minoşum senin pc ne oldu
geçen hafta vizyondaydı Mehmet Aslantuğ -Arzum Onan oynuyor --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: hee bir sağdan bir soldan yerse düzelir sanki Genişletmek için tıkla ... minoşum senin pc ne oldu