Burak Üye PhyscoDevil' Alıntı: nedir bu parasızlık ya öff Genişletmek için tıkla ... ek işemi girsek napsak
PhyscoDevil Üye minoo' Alıntı: iyiym sen nasılsn Genişletmek için tıkla ... mesajım yok param yok kötüyüm !!Burak!!' Alıntı: ek işemi girsek napsak Genişletmek için tıkla ... oda olacak gibi yakındA
minoo' Alıntı: iyiym sen nasılsn Genişletmek için tıkla ... mesajım yok param yok kötüyüm !!Burak!!' Alıntı: ek işemi girsek napsak Genişletmek için tıkla ... oda olacak gibi yakındA
Burak Üye --------------- Ekleme --------------- h@lit' Alıntı: ah burak ah Genişletmek için tıkla ... oyuna getirdiler beni
--------------- Ekleme --------------- h@lit' Alıntı: ah burak ah Genişletmek için tıkla ... oyuna getirdiler beni
Burak Üye PhyscoDevil' Alıntı: pc nin sarjı bitti size iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
Burak Üye neyse ben çıkıyorum. inş.yarın girdiğimde banlanmış olmam.çok üzülürüm yoksa. herkese iyi geceler.
kol@j Üye yasminoz' Alıntı: pc de ses sorunum var yardımcı olabilcek bi arkadaş var mı acaba aranızda.. ?? Genişletmek için tıkla ... ne gibi bir sorun
yasminoz' Alıntı: pc de ses sorunum var yardımcı olabilcek bi arkadaş var mı acaba aranızda.. ?? Genişletmek için tıkla ... ne gibi bir sorun
Burak Üye yasminoz' Alıntı: mikrofon bi çalışıyo bi çalışmıyo... laptop un kendi mikrofonu yani... Genişletmek için tıkla ... sorun yazılımsal değil.
yasminoz' Alıntı: mikrofon bi çalışıyo bi çalışmıyo... laptop un kendi mikrofonu yani... Genişletmek için tıkla ... sorun yazılımsal değil.
Burak Üye minoo' Alıntı: neden banlanıyorsun Burak? Genişletmek için tıkla ... sahte hesap açan birisine yardım ettim.hesabı sahte oldugunu bildiğim halde şikayet etmedim.
minoo' Alıntı: neden banlanıyorsun Burak? Genişletmek için tıkla ... sahte hesap açan birisine yardım ettim.hesabı sahte oldugunu bildiğim halde şikayet etmedim.