Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Praetor

Emekli Yönetici
Her şey geçer... Tek kalan sen olursun... Senin geçtiğin noktada her şey zaten tüm anlamını yitirmiş olur... Bu yüzden insanın bazen en ilkel duygusuna dönmesi gerekiyor: Bencilliğe... Herkesin hayatındaki en önemli kişi kendisi! Başkası olamaz! Zira başkasına verdiği değer de insanın bizzat kendisinden çıkıyor. İnsanın kendisini çektiğin anda geriye hiç bir şey kalmıyor...

Sonuç: Hiçbir şeye kendine zarar verecek ölçüde üzülmemek lazım... Hepsi geçici, biz hariç...

Neyse, ben yatayım artık... İçim geçmeden

İyi geceler...

CEREN

Üye
iyi geceler
çok haklsın zaten o yuzden gecer dedim
bende gidiyorum görüşmek üzere.

Ya tabirsiz tarifsiz tek kelime ile mükemmel yorumlar yapıyo

DiaBLoS

Admin
Herkese iyi geceler..Ben çıkıyorum..

İyi forumlar..

saygıLar

xkadir61

Üye
görüşmek üzere diablos

xkadir61

Üye
valla 7/7 sonuna kadar tutacam. her yıl olduğu gibi.

hidayet

Üye
selam tüm dostlara nasılsınız bakalım

omayra

Üye
Açık öğretimliler için hazırlamam gereken 880 sorunun 370'ini hazırladım, kaldı 510! Ahh Allah'ım! Soru görmek, soru işitmek, soru sormak istemiyorum. Yoruldum bittim artık!

elmyra

Üye
Açık öğretimliler için hazırlamam gereken 880 sorunun 370'ini hazırladım, kaldı 510! Ahh Allah'ım! Soru görmek, soru işitmek, soru sormak istemiyorum. Yoruldum bittim artık!
forumumuzun en pozitif insanı en hiçbirseyden sikayet etmeyen insanında artık sikayete başladıysa artıkk dicek laff kalmamıs demekktir ben son 1 hafta öncesine kadar omayranın sikayet ettiğini hiç duymamısım

Praetor

Emekli Yönetici
Selam gececiler!.. Bugün açılış benden olsun!..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
aleyküm selam
benden de herkese selam

CEREN

Üye
ii geceler arkadaşlar nasılsınız bakem??

Anıl Umut

Emekli Yönetici
iyidir seni sormalı..