Perfect! Üye greenmile' Alıntı: ya galatasaraylılar güldürmeyin akşam akşam,bi ara hatırlatın toptan güleyim --------------- Ekleme --------------- tamam işte beraber kalıp seviniyorum demek büyüklük değildir Genişletmek için tıkla ... ben sevinmedim ki ben maçı bile takmadım.yenilseler üzülmezdim de ama beraberliğe sevinmedim siz çıkardınız bunu
greenmile' Alıntı: ya galatasaraylılar güldürmeyin akşam akşam,bi ara hatırlatın toptan güleyim --------------- Ekleme --------------- tamam işte beraber kalıp seviniyorum demek büyüklük değildir Genişletmek için tıkla ... ben sevinmedim ki ben maçı bile takmadım.yenilseler üzülmezdim de ama beraberliğe sevinmedim siz çıkardınız bunu
Love Prince Üye greenmile' Alıntı: neyse kapatalım konuyu rövanşı alırız olay biter Genişletmek için tıkla ... ne demişler büyük lokma ye ama büyük söz konuşma demişler bilmem anlatabildimmi
greenmile' Alıntı: neyse kapatalım konuyu rövanşı alırız olay biter Genişletmek için tıkla ... ne demişler büyük lokma ye ama büyük söz konuşma demişler bilmem anlatabildimmi
Burak Üye greenmile' Alıntı: vay uyarı almışım bi tek bana mı merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... aa niye aldın abi
greenmile' Alıntı: vay uyarı almışım bi tek bana mı merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... aa niye aldın abi
Love Prince Üye h@lit' Alıntı: ikili atışmalar olmasın lütfen arkadaşlar sohbetimize devam edelim ee nerde kalmıştık Genişletmek için tıkla ... eee abi aldınmı kavuştunmu diplomana
h@lit' Alıntı: ikili atışmalar olmasın lütfen arkadaşlar sohbetimize devam edelim ee nerde kalmıştık Genişletmek için tıkla ... eee abi aldınmı kavuştunmu diplomana
Burak Üye h@lit' Alıntı: ikili atışmalar olmasın lütfen arkadaşlar sohbetimize devam edelim ee nerde kalmıştık Genişletmek için tıkla ... şükür abi ya
h@lit' Alıntı: ikili atışmalar olmasın lütfen arkadaşlar sohbetimize devam edelim ee nerde kalmıştık Genişletmek için tıkla ... şükür abi ya
aRdiLê Üye greenmile' Alıntı: vay uyarı almışım bi tek bana mı merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... buRada biteK maç muhabbeti yapan greenmile deqiLdi heRKez yaPtı neden birteK greenmile aRkadaşımız uyaRı aLdı meraK eTTim ?
greenmile' Alıntı: vay uyarı almışım bi tek bana mı merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... buRada biteK maç muhabbeti yapan greenmile deqiLdi heRKez yaPtı neden birteK greenmile aRkadaşımız uyaRı aLdı meraK eTTim ?
greenmile Üye !!Burak!!' Alıntı: aa niye aldın abi Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum adam falan öldürmüş olabilirim.
!!Burak!!' Alıntı: aa niye aldın abi Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum adam falan öldürmüş olabilirim.
Love Prince Üye sahra25' Alıntı: Dikkaaaatttt !!! moderatör ve admin kızdı Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abla nasılsın?
sahra25' Alıntı: Dikkaaaatttt !!! moderatör ve admin kızdı Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abla nasılsın?
Burak Üye aRdiLê' Alıntı: buRada biteK maç muhabbeti yapan greenmile deqiLdi heRKez yaPtı neden birteK greenmile aRkadaşımız uyaRı aLdı meraK eTTim ? Genişletmek için tıkla ... sanırım futbol muhabbeti yapanlar aldı uyarı
aRdiLê' Alıntı: buRada biteK maç muhabbeti yapan greenmile deqiLdi heRKez yaPtı neden birteK greenmile aRkadaşımız uyaRı aLdı meraK eTTim ? Genişletmek için tıkla ... sanırım futbol muhabbeti yapanlar aldı uyarı