minoo Üye Tuba_erva' Alıntı: Hıc söylemeyım cok gülersin Genişletmek için tıkla ... ay söyle nolurr mesaj at hadi bekliyorum
Tuba_erva' Alıntı: Hıc söylemeyım cok gülersin Genişletmek için tıkla ... ay söyle nolurr mesaj at hadi bekliyorum
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: ay söyle nolurr mesaj at hadi bekliyorum Genişletmek için tıkla ... dur söyleyım berabere kalırsak köfte ısmarlycam demıs şuan Allah benı kahretsın dıyor o pınara da söyle dövcekmıs senı bıdaha tahmın yapma
minoo' Alıntı: ay söyle nolurr mesaj at hadi bekliyorum Genişletmek için tıkla ... dur söyleyım berabere kalırsak köfte ısmarlycam demıs şuan Allah benı kahretsın dıyor o pınara da söyle dövcekmıs senı bıdaha tahmın yapma
minoo Üye pamuk eller cebe öldüm ya .D --------------- Ekleme --------------- greenmile' Alıntı: yardımcı bizi yaktı garibanları sevindirdi.... Genişletmek için tıkla ... bak bak feneri yenemiyolar sonra da gariban biz oluyoruz görüyo musun
pamuk eller cebe öldüm ya .D --------------- Ekleme --------------- greenmile' Alıntı: yardımcı bizi yaktı garibanları sevindirdi.... Genişletmek için tıkla ... bak bak feneri yenemiyolar sonra da gariban biz oluyoruz görüyo musun
minoo Üye o değil de Tuba en çok da haklı çıkmama sevindim Semih nasıl gıcık olmuştur şimdi bana sabahtan beri 0-0 deyip durdum
o değil de Tuba en çok da haklı çıkmama sevindim Semih nasıl gıcık olmuştur şimdi bana sabahtan beri 0-0 deyip durdum
greenmile Üye minoo' Alıntı: pamuk eller cebe öldüm ya .D --------------- Ekleme --------------- bak bak feneri yenemiyolar sonra da gariban biz oluyoruz görüyo musun Genişletmek için tıkla ... ben onu galatasarylılara dedim deli gibi seviniyorlarda
minoo' Alıntı: pamuk eller cebe öldüm ya .D --------------- Ekleme --------------- bak bak feneri yenemiyolar sonra da gariban biz oluyoruz görüyo musun Genişletmek için tıkla ... ben onu galatasarylılara dedim deli gibi seviniyorlarda
Burak Üye greenmile' Alıntı: ben onu galatasarylılara dedim deli gibi seviniyorlarda Genişletmek için tıkla ... abi nasılsın
greenmile' Alıntı: ben onu galatasarylılara dedim deli gibi seviniyorlarda Genişletmek için tıkla ... abi nasılsın
Perfect! Üye greenmile' Alıntı: ben onu galatasarylılara dedim deli gibi seviniyorlarda Genişletmek için tıkla ...
greenmile' Alıntı: ben onu galatasarylılara dedim deli gibi seviniyorlarda Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: o değil de Tuba en çok da haklı çıkmama sevindim Semih nasıl gıcık olmuştur şimdi bana sabahtan beri 0-0 deyip durdum Genişletmek için tıkla ... aynen ama hıc deılse yenılmedı ondan cok kötü deıl de..sen yınede cok üstüne gtme aldıgı köftelerı sanada yedırır
minoo' Alıntı: o değil de Tuba en çok da haklı çıkmama sevindim Semih nasıl gıcık olmuştur şimdi bana sabahtan beri 0-0 deyip durdum Genişletmek için tıkla ... aynen ama hıc deılse yenılmedı ondan cok kötü deıl de..sen yınede cok üstüne gtme aldıgı köftelerı sanada yedırır
minoo Üye bak işte --------------- Ekleme --------------- Tuba_erva' Alıntı: aynen ama hıc deılse yenılmedı ondan cok kötü deıl de..sen yınede cok üstüne gtme aldıgı köftelerı sanada yedırır Genişletmek için tıkla ... aman elinin tersini yemeyeyi de
bak işte --------------- Ekleme --------------- Tuba_erva' Alıntı: aynen ama hıc deılse yenılmedı ondan cok kötü deıl de..sen yınede cok üstüne gtme aldıgı köftelerı sanada yedırır Genişletmek için tıkla ... aman elinin tersini yemeyeyi de
greenmile Üye sevinmez mi elano denen adam 10 dakikada çıktı sahadan,gsli taraftarları görmediniz galiba
greenmile Üye minoo' Alıntı: Gs'liler sevinmiyor ki Genişletmek için tıkla ... !!Burak!!' Alıntı: abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... nası olayım olum şu galatasarayı da yenemedik ya...
minoo' Alıntı: Gs'liler sevinmiyor ki Genişletmek için tıkla ... !!Burak!!' Alıntı: abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... nası olayım olum şu galatasarayı da yenemedik ya...
minoo Üye greenmile' Alıntı: nası olayım olum şu galatasarayı da yenemedik ya... Genişletmek için tıkla ... ''Şu galatasaray'' sanki çok üstünsünüz de
greenmile' Alıntı: nası olayım olum şu galatasarayı da yenemedik ya... Genişletmek için tıkla ... ''Şu galatasaray'' sanki çok üstünsünüz de
Perfect! Üye greenmile' Alıntı: nası olayım olum şu galatasarayı da yenemedik ya... Genişletmek için tıkla ...