minoo Üye hb çok iyi ya iyi de laf mı bana yeter bu valla zaten Samsung delisiyim ben..telefonlarım,mp3-mp4lerim,tvler hepsi samsung sayemde --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Kaç beygir ? Genişletmek için tıkla ...
hb çok iyi ya iyi de laf mı bana yeter bu valla zaten Samsung delisiyim ben..telefonlarım,mp3-mp4lerim,tvler hepsi samsung sayemde --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Kaç beygir ? Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye Mert' Alıntı: Bilgisayar senin sağlığına zararlı Pınar abla. Sonra hiç uyumuyosun Genişletmek için tıkla ... tatildeyken öyleydi evet 8 gün hiç uyumamıştım ama artık okul var,sorumluluklarım var,dersler var vs..uykuma dikkat etmeye çalışıyorum
Mert' Alıntı: Bilgisayar senin sağlığına zararlı Pınar abla. Sonra hiç uyumuyosun Genişletmek için tıkla ... tatildeyken öyleydi evet 8 gün hiç uyumamıştım ama artık okul var,sorumluluklarım var,dersler var vs..uykuma dikkat etmeye çalışıyorum
greenmile Üye Revengeful' Alıntı: Hosgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum Mert' Alıntı: Niye kısa süreliğine geliyon. Uzun süreliğine gel kısa süreliğine git Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum...o zaman hayatımı pcye göre düzenlemem gerekirdi --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: Hoşgeldin arkadaşım Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum.
Revengeful' Alıntı: Hosgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum Mert' Alıntı: Niye kısa süreliğine geliyon. Uzun süreliğine gel kısa süreliğine git Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum...o zaman hayatımı pcye göre düzenlemem gerekirdi --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: Hoşgeldin arkadaşım Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum.
arslansem Üye minoo' Alıntı: kendi pc'mden geldim bu gece..gıcırlardayım selam Genişletmek için tıkla ... Artist
minoo Üye hiç bir zaman ben konu açma özürlüyüm ne yapayım konu açmadan da olamam turuncu falan --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: Artist Genişletmek için tıkla ... aylar sonra yalvara yalvara aldırdım bırak da olsun o kadar
hiç bir zaman ben konu açma özürlüyüm ne yapayım konu açmadan da olamam turuncu falan --------------- Ekleme --------------- arslansem' Alıntı: Artist Genişletmek için tıkla ... aylar sonra yalvara yalvara aldırdım bırak da olsun o kadar
arslansem Üye greenmile' Alıntı: kısa bir süreliğine ben geldim iyi geceler millet Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin.Murat ve Konya diyince nickin aklıma geldi de değişmişsin alta baktım haklı çıktım rockever
greenmile' Alıntı: kısa bir süreliğine ben geldim iyi geceler millet Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin.Murat ve Konya diyince nickin aklıma geldi de değişmişsin alta baktım haklı çıktım rockever
arslansem Üye minoo' Alıntı: hiç bir zaman ben konu açma özürlüyüm ne yapayım konu açmadan da olamam turuncu falan --------------- Ekleme --------------- aylar sonra yalvara yalvara aldırdım bırak da olsun o kadar Genişletmek için tıkla ... Aylar sonra evet şahidim ben
minoo' Alıntı: hiç bir zaman ben konu açma özürlüyüm ne yapayım konu açmadan da olamam turuncu falan --------------- Ekleme --------------- aylar sonra yalvara yalvara aldırdım bırak da olsun o kadar Genişletmek için tıkla ... Aylar sonra evet şahidim ben
greenmile Üye arslansem' Alıntı: Hoşgeldin.Murat ve Konya diyince nickin aklıma geldi de değişmişsin alta baktım haklı çıktım rockever Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum ben seni hatırlıyorum Daha yeni değiştirdim nicki bazen yenilik gerek evet hala konyada okuma çabası içerisindeyim o yüzden konya yazıyor
arslansem' Alıntı: Hoşgeldin.Murat ve Konya diyince nickin aklıma geldi de değişmişsin alta baktım haklı çıktım rockever Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum ben seni hatırlıyorum Daha yeni değiştirdim nicki bazen yenilik gerek evet hala konyada okuma çabası içerisindeyim o yüzden konya yazıyor