PhyscoDevil Üye !!Burak!!' Alıntı: bende iyiyim abi. sağol.birkaç tema paylastım çok kullanıslı bisey bu yetki --------------- Ekleme --------------- bi kız vardı.beraber okula gidip gelirdik.bi baktık sevgili olduk,bi baktık 5 yıl geçmiş bu günlere gelmişiz Genişletmek için tıkla ... hmm ins benmkide uzun sürer zaten bu sefer iyi birini buldum kaybetmek istemem
!!Burak!!' Alıntı: bende iyiyim abi. sağol.birkaç tema paylastım çok kullanıslı bisey bu yetki --------------- Ekleme --------------- bi kız vardı.beraber okula gidip gelirdik.bi baktık sevgili olduk,bi baktık 5 yıl geçmiş bu günlere gelmişiz Genişletmek için tıkla ... hmm ins benmkide uzun sürer zaten bu sefer iyi birini buldum kaybetmek istemem
haltie Üye !!Burak!!' Alıntı: bende iyiyim abi. sağol.birkaç tema paylastım çok kullanıslı bisey bu yetki --------------- Ekleme --------------- bi kız vardı.beraber okula gidip gelirdik.bi baktık sevgili olduk,bi baktık 5 yıl geçmiş bu günlere gelmişiz Genişletmek için tıkla ... güzeldir bende çok istemiştim
!!Burak!!' Alıntı: bende iyiyim abi. sağol.birkaç tema paylastım çok kullanıslı bisey bu yetki --------------- Ekleme --------------- bi kız vardı.beraber okula gidip gelirdik.bi baktık sevgili olduk,bi baktık 5 yıl geçmiş bu günlere gelmişiz Genişletmek için tıkla ... güzeldir bende çok istemiştim
Burak Üye PhyscoDevil' Alıntı: hmm ins benmkide uzun sürer zaten bu sefer iyi birini buldum kaybetmek istemem Genişletmek için tıkla ... aşırı dozda kıskançlıgı yoktur inş
PhyscoDevil' Alıntı: hmm ins benmkide uzun sürer zaten bu sefer iyi birini buldum kaybetmek istemem Genişletmek için tıkla ... aşırı dozda kıskançlıgı yoktur inş
PhyscoDevil Üye !!Burak!!' Alıntı: aşırı dozda kıskançlıgı yoktur inş Genişletmek için tıkla ... yok ya kıskanclık olsada bana belli edemez
!!Burak!!' Alıntı: aşırı dozda kıskançlıgı yoktur inş Genişletmek için tıkla ... yok ya kıskanclık olsada bana belli edemez
Burak Üye h@lit' Alıntı: güzeldir bende çok istemiştim Genişletmek için tıkla ... abi hersey iyiye gidiyor forumda uyarı puanımın silinmesinede az kaldı. çalışkan üye oluyorum git gide --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: yok ya kıskanclık olsada bana belli edemez Genişletmek için tıkla ... kız arkadasımın yanında baska kızlarla konusmaktan kollarım morardı o kadar kıskanç cimcikliyor
h@lit' Alıntı: güzeldir bende çok istemiştim Genişletmek için tıkla ... abi hersey iyiye gidiyor forumda uyarı puanımın silinmesinede az kaldı. çalışkan üye oluyorum git gide --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: yok ya kıskanclık olsada bana belli edemez Genişletmek için tıkla ... kız arkadasımın yanında baska kızlarla konusmaktan kollarım morardı o kadar kıskanç cimcikliyor
endometozon Üye h@lit' Alıntı: sonradan gördüm kusura bakma hoşbuldum sen nasılsın gececi Genişletmek için tıkla ... ıyıyım yazdıklarınızı okuyorum
h@lit' Alıntı: sonradan gördüm kusura bakma hoşbuldum sen nasılsın gececi Genişletmek için tıkla ... ıyıyım yazdıklarınızı okuyorum
Burak Üye Mocojojo' Alıntı: Burak hâla dvm ediosa iliskin tebrik edyrm seni ya da szi.d Genişletmek için tıkla ... devam ediyor,teşekkür ederim. evlilik düşünüyoruz askere gidip geleyimde --------------- Ekleme --------------- endometozon' Alıntı: ıyıyım yazdıklarınızı okuyorum Genişletmek için tıkla ...
Mocojojo' Alıntı: Burak hâla dvm ediosa iliskin tebrik edyrm seni ya da szi.d Genişletmek için tıkla ... devam ediyor,teşekkür ederim. evlilik düşünüyoruz askere gidip geleyimde --------------- Ekleme --------------- endometozon' Alıntı: ıyıyım yazdıklarınızı okuyorum Genişletmek için tıkla ...
PhyscoDevil Üye !!Burak!!' Alıntı: kız arkadasımın yanında baska kızlarla konusmaktan kollarım morardı o kadar kıskanç cimcikliyor Genişletmek için tıkla ... oda kötüymüş haa biraz kız ama yani kıskanclık iyi olmaz o kadar bu arada 5 yıl tebrikler ya 5 yıl sonra evlenecek yasa geliorum
!!Burak!!' Alıntı: kız arkadasımın yanında baska kızlarla konusmaktan kollarım morardı o kadar kıskanç cimcikliyor Genişletmek için tıkla ... oda kötüymüş haa biraz kız ama yani kıskanclık iyi olmaz o kadar bu arada 5 yıl tebrikler ya 5 yıl sonra evlenecek yasa geliorum
Burak Üye PhyscoDevil' Alıntı: oda kötüymüş haa biraz kız ama yani kıskanclık iyi olmaz o kadar bu arada 5 yıl tebrikler ya 5 yıl sonra evlenecek yasa geliorum Genişletmek için tıkla ... ben kız arkasıma söyledim askere gidip gelmeden evlenmem diye ona kalsa hemen yarın evlenmek istiyor.
PhyscoDevil' Alıntı: oda kötüymüş haa biraz kız ama yani kıskanclık iyi olmaz o kadar bu arada 5 yıl tebrikler ya 5 yıl sonra evlenecek yasa geliorum Genişletmek için tıkla ... ben kız arkasıma söyledim askere gidip gelmeden evlenmem diye ona kalsa hemen yarın evlenmek istiyor.
haltie Üye endometozon' Alıntı: ıyıyım yazdıklarınızı okuyorum Genişletmek için tıkla ... yazın sizinkileride biz okuyalım
endometozon' Alıntı: ıyıyım yazdıklarınızı okuyorum Genişletmek için tıkla ... yazın sizinkileride biz okuyalım
Burak Üye h@lit' Alıntı: yazın sizinkileride biz okuyalım Genişletmek için tıkla ... telefonun ne oldu ? anlasabildinmi birisiyle görüşüyodun en son
h@lit' Alıntı: yazın sizinkileride biz okuyalım Genişletmek için tıkla ... telefonun ne oldu ? anlasabildinmi birisiyle görüşüyodun en son
PhyscoDevil Üye bizde konusuyorz bakalm simdi sıkıcı zamanlar konsmanın(annesi babası vs)biraz zaman gecsin tanıyalım ondan sonra cok daha güzel olacak
bizde konusuyorz bakalm simdi sıkıcı zamanlar konsmanın(annesi babası vs)biraz zaman gecsin tanıyalım ondan sonra cok daha güzel olacak
PhyscoDevil Üye h@lit' Alıntı: anlaştık gibi arkadaşla alacak heralde bu hafta.başka bir kaç kişi daha var Genişletmek için tıkla ... önceden görseydim bizimkilerden birini bulurdum hemde 430 a falan da verirdin
h@lit' Alıntı: anlaştık gibi arkadaşla alacak heralde bu hafta.başka bir kaç kişi daha var Genişletmek için tıkla ... önceden görseydim bizimkilerden birini bulurdum hemde 430 a falan da verirdin
endometozon Üye h@lit' Alıntı: yazın sizinkileride biz okuyalım Genişletmek için tıkla ... ben bu gece unutuldum ne zaman hatırlancam onu beklıyorum
h@lit' Alıntı: yazın sizinkileride biz okuyalım Genişletmek için tıkla ... ben bu gece unutuldum ne zaman hatırlancam onu beklıyorum
Burak Üye h@lit' Alıntı: anlaştık gibi arkadaşla alacak heralde bu hafta.başka bir kaç kişi daha var Genişletmek için tıkla ... birkaç kişi varsa hangisine satıcan abi --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: bizde konusuyorz bakalm simdi sıkıcı zamanlar konsmanın(annesi babası vs)biraz zaman gecsin tanıyalım ondan sonra cok daha güzel olacak Genişletmek için tıkla ... inş.uzun ömürlü olur
h@lit' Alıntı: anlaştık gibi arkadaşla alacak heralde bu hafta.başka bir kaç kişi daha var Genişletmek için tıkla ... birkaç kişi varsa hangisine satıcan abi --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: bizde konusuyorz bakalm simdi sıkıcı zamanlar konsmanın(annesi babası vs)biraz zaman gecsin tanıyalım ondan sonra cok daha güzel olacak Genişletmek için tıkla ... inş.uzun ömürlü olur