minoo Üye İntifada' Alıntı: ben bişi demedimki pınar kim Genişletmek için tıkla ... Pinar kim mi hemen msj atarim bak
İntifada' Alıntı: ben bişi demedimki pınar kim Genişletmek için tıkla ... Pinar kim mi hemen msj atarim bak
kol@j Üye İntifada' Alıntı: selamun aleyküm ağalar Baktım mustafa Abi yazıyor hemen geliyim dedim abi saygılar Genişletmek için tıkla ... sağol kardeş kusura bakma sahur yapıyordummm.. yanlış anlamayın oruç tutamıyoz madem sahur sevabından yararlanalım dedik de...
İntifada' Alıntı: selamun aleyküm ağalar Baktım mustafa Abi yazıyor hemen geliyim dedim abi saygılar Genişletmek için tıkla ... sağol kardeş kusura bakma sahur yapıyordummm.. yanlış anlamayın oruç tutamıyoz madem sahur sevabından yararlanalım dedik de...
tragedie Emekli Yönetici kol@j' Alıntı: sağol kardeş kusura bakma sahur yapıyordummm.. yanlış anlamayın oruç tutamıyoz madem sahur sevabından yararlanalım dedik de... Genişletmek için tıkla ... est abi bize Bakma sen Nasılsın keyifler yerindedir inş gözükmüyorsun pek
kol@j' Alıntı: sağol kardeş kusura bakma sahur yapıyordummm.. yanlış anlamayın oruç tutamıyoz madem sahur sevabından yararlanalım dedik de... Genişletmek için tıkla ... est abi bize Bakma sen Nasılsın keyifler yerindedir inş gözükmüyorsun pek
kol@j Üye sonyerolsson' Alıntı: Mustafa kim Genişletmek için tıkla ... kim olacak şu avatarınızın yalancısı herif varya o!!!!
sonyerolsson' Alıntı: Mustafa kim Genişletmek için tıkla ... kim olacak şu avatarınızın yalancısı herif varya o!!!!
kol@j Üye İntifada' Alıntı: est abi bize Bakma sen Nasılsın keyifler yerindedir inş gözükmüyorsun pek Genişletmek için tıkla ... olur mu kardeş...? gececileri uzaktyan takip ediyorum sadece... yoksa ben hep buralardayım...
İntifada' Alıntı: est abi bize Bakma sen Nasılsın keyifler yerindedir inş gözükmüyorsun pek Genişletmek için tıkla ... olur mu kardeş...? gececileri uzaktyan takip ediyorum sadece... yoksa ben hep buralardayım...
kol@j Üye h@lit' Alıntı: bi ajda pekkan bir pınar başka star tanımam Genişletmek için tıkla ... şaka bir yana pınar' a yakıştırdım starlığı
h@lit' Alıntı: bi ajda pekkan bir pınar başka star tanımam Genişletmek için tıkla ... şaka bir yana pınar' a yakıştırdım starlığı
haltie Üye minoo' Alıntı: Ask olsun Halit ya sagol Mustafa abi Genişletmek için tıkla ... ben kötü bişey demedim ki aksini dedim düşündüğünün
minoo' Alıntı: Ask olsun Halit ya sagol Mustafa abi Genişletmek için tıkla ... ben kötü bişey demedim ki aksini dedim düşündüğünün
kol@j Üye h@lit' Alıntı: yakıştı bir ben star olamadım ona yanarım Genişletmek için tıkla ... star olman da bir sorun olmaz bence de... başına kraliçe tacını pek yakıştıramadım... boşver böyle iyi...
h@lit' Alıntı: yakıştı bir ben star olamadım ona yanarım Genişletmek için tıkla ... star olman da bir sorun olmaz bence de... başına kraliçe tacını pek yakıştıramadım... boşver böyle iyi...
tragedie Emekli Yönetici kol@j' Alıntı: olur mu kardeş...? gececileri uzaktyan takip ediyorum sadece... yoksa ben hep buralardayım... Genişletmek için tıkla ... Anladım abi hayırlısı olsun bizde buralardayız işte gün dolduruyoruz
kol@j' Alıntı: olur mu kardeş...? gececileri uzaktyan takip ediyorum sadece... yoksa ben hep buralardayım... Genişletmek için tıkla ... Anladım abi hayırlısı olsun bizde buralardayız işte gün dolduruyoruz
kol@j Üye minoo' Alıntı: yaa ugrasmayin benle Genişletmek için tıkla ... pınar, forum da hep baklava yenmiyor... bazen çiğ köfteyle adamın ağzını acılarlar... ilk günlerimde alışıncaya kadar baya çektim... ayrıca etkilendiğini belli edenlerle çok uğraşırlar... hele şu moderatörler yok mu ? adamları banlayamıyoz ya... --------------- Ekleme --------------- İntifada' Alıntı: Anladım abi hayırlısı olsun bizde buralardayız işte gün dolduruyoruz Genişletmek için tıkla ... gün elbet dolar... zaman hep geçer... ama bazen deler geçer... sen bu zaman içerisinde ne kazandın ne kazandırdın buna bak... yoksa ömürden gidiyor zaman....
minoo' Alıntı: yaa ugrasmayin benle Genişletmek için tıkla ... pınar, forum da hep baklava yenmiyor... bazen çiğ köfteyle adamın ağzını acılarlar... ilk günlerimde alışıncaya kadar baya çektim... ayrıca etkilendiğini belli edenlerle çok uğraşırlar... hele şu moderatörler yok mu ? adamları banlayamıyoz ya... --------------- Ekleme --------------- İntifada' Alıntı: Anladım abi hayırlısı olsun bizde buralardayız işte gün dolduruyoruz Genişletmek için tıkla ... gün elbet dolar... zaman hep geçer... ama bazen deler geçer... sen bu zaman içerisinde ne kazandın ne kazandırdın buna bak... yoksa ömürden gidiyor zaman....