Praetor Emekli Yönetici Benim keyfim yerinde bugün Konu açmaya yöneldim artık... Mesaj mesaj mesaj... Mesaj manyağı oldum, biraz da konu açalım diyorum artık, ne de olsa öğrendim sayılır forumumuzun huyunu suyunu...
Benim keyfim yerinde bugün Konu açmaya yöneldim artık... Mesaj mesaj mesaj... Mesaj manyağı oldum, biraz da konu açalım diyorum artık, ne de olsa öğrendim sayılır forumumuzun huyunu suyunu...
Praetor Emekli Yönetici CEREN' Alıntı: bende burdayım Genişletmek için tıkla ... Siz buradasınız da sesiniz nerede acaba --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: istenmiyosa gidebilir.... Genişletmek için tıkla ... İstenmiyorsa istemeyen katledilebilir
CEREN' Alıntı: bende burdayım Genişletmek için tıkla ... Siz buradasınız da sesiniz nerede acaba --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: istenmiyosa gidebilir.... Genişletmek için tıkla ... İstenmiyorsa istemeyen katledilebilir
Praetor Emekli Yönetici CEREN' Alıntı: ses ve görüntü yok bızde neyse bn gidiyorum kendınıze ii bakın ii geceler Genişletmek için tıkla ... Sen de iyi bak kendine... İyi geceler, tatlı rüyalar... --------------- Ekleme --------------- Ben de yatayım artık... İyi geceler maxicep...
CEREN' Alıntı: ses ve görüntü yok bızde neyse bn gidiyorum kendınıze ii bakın ii geceler Genişletmek için tıkla ... Sen de iyi bak kendine... İyi geceler, tatlı rüyalar... --------------- Ekleme --------------- Ben de yatayım artık... İyi geceler maxicep...
Solamente Üye yasminoz' Alıntı: hoşgeldiniz... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk --------------- Ekleme --------------- gününüz nasıl geçti
yasminoz' Alıntı: hoşgeldiniz... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk --------------- Ekleme --------------- gününüz nasıl geçti