Love Prince Üye minoo' Alıntı: iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... ooo kimler gelmiş hoşgeldin
minoo Üye zaman gecmiyo uykum var uyuyamiyorum 3saat sonra okula gitcem uyuyamiyorum.ne sacma bi gece ya aciktim ben
zaman gecmiyo uykum var uyuyamiyorum 3saat sonra okula gitcem uyuyamiyorum.ne sacma bi gece ya aciktim ben
Perfect! Üye minoo' Alıntı: zaman gecmiyo uykum var uyuyamiyorum 3saat sonra okula gitcem uyuyamiyorum.ne sacma bi gece ya aciktim ben Genişletmek için tıkla ... saçma olan gece değilde bizi uyutmayan şeyler acıktıysan bişeyler ye süt iç en azından iyi gelir --------------- Ekleme --------------- sonyerolsson' Alıntı: selam millet Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
minoo' Alıntı: zaman gecmiyo uykum var uyuyamiyorum 3saat sonra okula gitcem uyuyamiyorum.ne sacma bi gece ya aciktim ben Genişletmek için tıkla ... saçma olan gece değilde bizi uyutmayan şeyler acıktıysan bişeyler ye süt iç en azından iyi gelir --------------- Ekleme --------------- sonyerolsson' Alıntı: selam millet Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
kol@j Üye minoo' Alıntı: iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... sonyerolsson' Alıntı: selam millet Genişletmek için tıkla ... hoş geldiniz.. minoo' Alıntı: zaman gecmiyo uykum var uyuyamiyorum 3saat sonra okula gitcem uyuyamiyorum.ne sacma bi gece ya aciktim ben Genişletmek için tıkla ... minoo cübbeli ahmet hoca... uyku sorunu olan zikir çeksin diyor. "1000 Allah demeye başlasın bak nasıl uykusu gelir..." nefis o zaman terse binermiş...uyanık olmak daha çok sevap diye...
minoo' Alıntı: iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... sonyerolsson' Alıntı: selam millet Genişletmek için tıkla ... hoş geldiniz.. minoo' Alıntı: zaman gecmiyo uykum var uyuyamiyorum 3saat sonra okula gitcem uyuyamiyorum.ne sacma bi gece ya aciktim ben Genişletmek için tıkla ... minoo cübbeli ahmet hoca... uyku sorunu olan zikir çeksin diyor. "1000 Allah demeye başlasın bak nasıl uykusu gelir..." nefis o zaman terse binermiş...uyanık olmak daha çok sevap diye...
minoo Üye niye herkes Levent abiyi soruyo --------------- Ekleme --------------- cübbeli ahmet mi Tam adamina soyledin.
niye herkes Levent abiyi soruyo --------------- Ekleme --------------- cübbeli ahmet mi Tam adamina soyledin.
tragedie Emekli Yönetici selamun aleyküm ağalar Baktım mustafa Abi yazıyor hemen geliyim dedim abi saygılar
Perfect! Üye İntifada' Alıntı: selamun aleyküm ağalar Baktım mustafa Abi yazıyor hemen geliyim dedim abi saygılar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi
İntifada' Alıntı: selamun aleyküm ağalar Baktım mustafa Abi yazıyor hemen geliyim dedim abi saygılar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi
tragedie Emekli Yönetici halil09' Alıntı: hoşgeldin abi Genişletmek için tıkla ... eyvallah Halil kardeşim Nasılsın