s@hr@ Üye Love Prince' Alıntı: virüs girmiş recycler diye biçimlendirilsinmi diye sordu karta girmiyordu mecburekn formatladım içime oturdu acısı hoşgeldin nasılsın? evet izledim Genişletmek için tıkla ... !!Burak!!' Alıntı: hosgeldin abla --------------- Ekleme --------------- --------------- Ekleme --------------- vardı bu aksam. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam ablam nasılsın
Love Prince' Alıntı: virüs girmiş recycler diye biçimlendirilsinmi diye sordu karta girmiyordu mecburekn formatladım içime oturdu acısı hoşgeldin nasılsın? evet izledim Genişletmek için tıkla ... !!Burak!!' Alıntı: hosgeldin abla --------------- Ekleme --------------- --------------- Ekleme --------------- vardı bu aksam. Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam ablam nasılsın
Love Prince Üye sahra25' Alıntı: H. bulduk ben iyiyim sen nasılsın http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sms-mms-araclari/sms-spam-manager-sms-engelleme-403894.html Genişletmek için tıkla ... sağolasın bende iyi olmaya çalışıyorum
sahra25' Alıntı: H. bulduk ben iyiyim sen nasılsın http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sms-mms-araclari/sms-spam-manager-sms-engelleme-403894.html Genişletmek için tıkla ... sağolasın bende iyi olmaya çalışıyorum
s@hr@ Üye !!Burak!!' Alıntı: iyiyim abla çok şükür,sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim sağolasın yasminoz' Alıntı: Cümleten ii geceler..yasmi uyusun bari... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Yasmi h@lit' Alıntı: h.geldin sahra yasmi gittinmi Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Halit nasılsın --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: sağolasın bende iyi olmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun hafıza kartına üzüldüm herşey gitti
!!Burak!!' Alıntı: iyiyim abla çok şükür,sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim sağolasın yasminoz' Alıntı: Cümleten ii geceler..yasmi uyusun bari... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Yasmi h@lit' Alıntı: h.geldin sahra yasmi gittinmi Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Halit nasılsın --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: sağolasın bende iyi olmaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun hafıza kartına üzüldüm herşey gitti
Love Prince Üye sahra25' Alıntı: geçmiş olsun hafıza kartına üzüldüm herşey gitti Genişletmek için tıkla ... bende foto kurtarma programı vardı kurtarabileceğimi biliyordum 2200 civarı fotoyu kurtardım gerisi mühim değil !!Burak!!' Alıntı: 2.telefonum olan e250nin ekranı bozuldu sanırım arada bir bembeyaz oluyor. Genişletmek için tıkla ... filmi bozulmuştur
sahra25' Alıntı: geçmiş olsun hafıza kartına üzüldüm herşey gitti Genişletmek için tıkla ... bende foto kurtarma programı vardı kurtarabileceğimi biliyordum 2200 civarı fotoyu kurtardım gerisi mühim değil !!Burak!!' Alıntı: 2.telefonum olan e250nin ekranı bozuldu sanırım arada bir bembeyaz oluyor. Genişletmek için tıkla ... filmi bozulmuştur
Love Prince Üye h@lit' Alıntı: hüseyin yağmur var mı ?burda çok fena Genişletmek için tıkla ... burdada yağıyor
s@hr@ Üye Love Prince' Alıntı: bende foto kurtarma programı vardı kurtarabileceğimi biliyordum 2200 civarı fotoyu kurtardım gerisi mühim değil filmi bozulmuştur Genişletmek için tıkla ... süpermiş fotolar dursun gerisi önemli değil
Love Prince' Alıntı: bende foto kurtarma programı vardı kurtarabileceğimi biliyordum 2200 civarı fotoyu kurtardım gerisi mühim değil filmi bozulmuştur Genişletmek için tıkla ... süpermiş fotolar dursun gerisi önemli değil
Burak Üye Love Prince' Alıntı: filmi bozulmuştur Genişletmek için tıkla ... forumda danıstıgım herkes filmi bozulmustur dedi. yarın götürcem.servisine garantisi var.1sene dolmadan bozuldu ya nokia 6680im var.4.5 5 yıldır hiç bozulmadı --------------- Ekleme --------------- h@lit' Alıntı: inşallah hüseyin yağmur var mı ?burda çok fena Genişletmek için tıkla ... gidiyor he telefonun konuya baktım,anlasmıssın birisiyle
Love Prince' Alıntı: filmi bozulmuştur Genişletmek için tıkla ... forumda danıstıgım herkes filmi bozulmustur dedi. yarın götürcem.servisine garantisi var.1sene dolmadan bozuldu ya nokia 6680im var.4.5 5 yıldır hiç bozulmadı --------------- Ekleme --------------- h@lit' Alıntı: inşallah hüseyin yağmur var mı ?burda çok fena Genişletmek için tıkla ... gidiyor he telefonun konuya baktım,anlasmıssın birisiyle
Love Prince Üye sahra25' Alıntı: süpermiş fotolar dursun gerisi önemli değil Genişletmek için tıkla ... aynen fotoları bi daha bulamam ama müzikleri videoları oyunları tekrar bulurum !!Burak!!' Alıntı: forumda danıstıgım herkes filmi bozulmustur dedi. yarın götürcem.servisine garantisi var.1sene dolmadan bozuldu ya nokia 6680im var.4.5 5 yıldır hiç bozulmadı Genişletmek için tıkla ... e250 kullanan tanıdıklarımın çoğu bu ekrandan şikayetçi
sahra25' Alıntı: süpermiş fotolar dursun gerisi önemli değil Genişletmek için tıkla ... aynen fotoları bi daha bulamam ama müzikleri videoları oyunları tekrar bulurum !!Burak!!' Alıntı: forumda danıstıgım herkes filmi bozulmustur dedi. yarın götürcem.servisine garantisi var.1sene dolmadan bozuldu ya nokia 6680im var.4.5 5 yıldır hiç bozulmadı Genişletmek için tıkla ... e250 kullanan tanıdıklarımın çoğu bu ekrandan şikayetçi
s@hr@ Üye !!Burak!!' Alıntı: forumda danıstıgım herkes filmi bozulmustur dedi. yarın götürcem.servisine garantisi var.1sene dolmadan bozuldu ya nokia 6680im var.4.5 5 yıldır hiç bozulmadı Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun Burak bi tane daha telefonun var
!!Burak!!' Alıntı: forumda danıstıgım herkes filmi bozulmustur dedi. yarın götürcem.servisine garantisi var.1sene dolmadan bozuldu ya nokia 6680im var.4.5 5 yıldır hiç bozulmadı Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun Burak bi tane daha telefonun var
Love Prince Üye halil09' Alıntı: iyi geceler iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin naber
Burak Üye sahra25' Alıntı: geçmiş olsun Burak bi tane daha telefonun var Genişletmek için tıkla ... sağol abla 6680 bozulmaz bana bir 5 sene daha gitsin yeter
sahra25' Alıntı: geçmiş olsun Burak bi tane daha telefonun var Genişletmek için tıkla ... sağol abla 6680 bozulmaz bana bir 5 sene daha gitsin yeter
Burak Üye Love Prince' Alıntı: e250 kullanan tanıdıklarımın çoğu bu ekrandan şikayetçi Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: iyi geceler iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... hosgeldin. iyi geceler.
Love Prince' Alıntı: e250 kullanan tanıdıklarımın çoğu bu ekrandan şikayetçi Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: iyi geceler iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... hosgeldin. iyi geceler.
Burak Üye h@lit' Alıntı: benim tanıdık var telefoncu e250 ekran filmi diye ayrı bir kutu var serviste Genişletmek için tıkla ...
h@lit' Alıntı: benim tanıdık var telefoncu e250 ekran filmi diye ayrı bir kutu var serviste Genişletmek için tıkla ...