Perfect! Üye rOcK4ever!' Alıntı: en iyi kız çok konuşmayan kızdır,sen söyleyecen o dinleyecek Genişletmek için tıkla ...
rOcK4ever!' Alıntı: en iyi kız çok konuşmayan kızdır,sen söyleyecen o dinleyecek Genişletmek için tıkla ...
PhyscoDevil Üye rOcK4ever!' Alıntı: tamam işte buna sert erkek deniyor bizim gezegende Genişletmek için tıkla ... macoluk biraz daha değişik.Yani ben biraz sertim ama kızın dogru düzgün birşeyine karışmam.
rOcK4ever!' Alıntı: tamam işte buna sert erkek deniyor bizim gezegende Genişletmek için tıkla ... macoluk biraz daha değişik.Yani ben biraz sertim ama kızın dogru düzgün birşeyine karışmam.
Mert Üye sefaa55' Alıntı: maçı izliyomusun mert Genişletmek için tıkla ... İzlemek isteyip izleyemeyenlerdenim. Hoca 35 soru istedi kümelerden. Ama deftere yazıp çözecez
sefaa55' Alıntı: maçı izliyomusun mert Genişletmek için tıkla ... İzlemek isteyip izleyemeyenlerdenim. Hoca 35 soru istedi kümelerden. Ama deftere yazıp çözecez
Burak Üye Mert' Alıntı: İzlemek isteyip izleyemeyenlerdenim. Hoca 35 soru istedi kümelerden. Ama deftere yazıp çözecez Genişletmek için tıkla ... hatırlıyorum 20 soru istemişti bizdende.
Mert' Alıntı: İzlemek isteyip izleyemeyenlerdenim. Hoca 35 soru istedi kümelerden. Ama deftere yazıp çözecez Genişletmek için tıkla ... hatırlıyorum 20 soru istemişti bizdende.
Burak Üye sefaa55' Alıntı: sen yaptınmı Genişletmek için tıkla ... ozamanlar ödev yapmıyodum. sonra sınıfta kalınca anladım ''bir senenin kıymetini'' şu an lise 3deyim. ama keşke yapsaydım o gün o ödevi...
sefaa55' Alıntı: sen yaptınmı Genişletmek için tıkla ... ozamanlar ödev yapmıyodum. sonra sınıfta kalınca anladım ''bir senenin kıymetini'' şu an lise 3deyim. ama keşke yapsaydım o gün o ödevi...
Burak Üye Mert' Alıntı: Wooowww. 3. soruya geçtim. Kaldı 32 soru : Genişletmek için tıkla ... daha var.
Mert Üye A={2,3,4,5,6,7,8} kümesinin 4 elemanlı alt kümelerinin kaç tanesinde 5 elemanı bulunur, 7 elemanı bulunmaz?
A={2,3,4,5,6,7,8} kümesinin 4 elemanlı alt kümelerinin kaç tanesinde 5 elemanı bulunur, 7 elemanı bulunmaz?
kol@j Üye endometozon' Alıntı: Neyse bende cıkayım artık Genişletmek için tıkla ... ablacığım iyi geceler Allah rahatlık versin edebiyat forumunda bile bu kadar ilgi görmediydim --------------- Ekleme --------------- desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim...
endometozon' Alıntı: Neyse bende cıkayım artık Genişletmek için tıkla ... ablacığım iyi geceler Allah rahatlık versin edebiyat forumunda bile bu kadar ilgi görmediydim --------------- Ekleme --------------- desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim...
Mert Üye Mert' Alıntı: A={2,3,4,5,6,7,8} kümesinin 4 elemanlı alt kümelerinin kaç tanesinde 5 elemanı bulunur, 7 elemanı bulunmaz? Genişletmek için tıkla ... Ablama sordum ve öğrendim. Cevap 10. Nasıl olduğunu göstermeye klavyedeki tuşlarım yetmez
Mert' Alıntı: A={2,3,4,5,6,7,8} kümesinin 4 elemanlı alt kümelerinin kaç tanesinde 5 elemanı bulunur, 7 elemanı bulunmaz? Genişletmek için tıkla ... Ablama sordum ve öğrendim. Cevap 10. Nasıl olduğunu göstermeye klavyedeki tuşlarım yetmez