Yasminozz Üye Pencerelere Dogru Actım Kendimi,Zamanın Ortasına Bıraktım Yüregimi,Ölmek Kolay Kapat Kapıları.. Yalnızlıgın İçinde Umutsuz Yaşamayı..Korkuyorum Sevmekten,Korkuyorum Ölmekten.. Yanım Sıra Gidenlerden,Söylenmeyen Sözlerden... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pencerelere Dogru Actım Kendimi,Zamanın Ortasına Bıraktım Yüregimi,Ölmek Kolay Kapat Kapıları.. Yalnızlıgın İçinde Umutsuz Yaşamayı..Korkuyorum Sevmekten,Korkuyorum Ölmekten.. Yanım Sıra Gidenlerden,Söylenmeyen Sözlerden... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Love Prince Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun aleyküm gececileri... Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin nasılsınız?
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun aleyküm gececileri... Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin nasılsınız?
Yasminozz Üye Love Prince' Alıntı: hoşgeldin naber Genişletmek için tıkla ... Hoşgördük...ii cnm senden nbr...
tragedie Emekli Yönetici Ne kankası erol sen Adanalısın kendine gel Yankeeler gibi takılmaya Başladın
EroL Emekli Yönetici Doğru dedin levent. Ben ADANAlıyım. Kendime gelmem lazım. Benim kivrelerim nerde gelin gardaşlar