TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Kadere ediyor, sevgiliye ediyor vs vs Neyse ben ufaktan kaçar, iyi geceler size
Burak Üye Mert' Alıntı: Uyku tutmadı tekrar geldim Genişletmek için tıkla ... hosgeldin TuRkiShCowboy' Alıntı: Kadere ediyor, sevgiliye ediyor vs vs Neyse ben ufaktan kaçar, iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... nereye ya
Mert' Alıntı: Uyku tutmadı tekrar geldim Genişletmek için tıkla ... hosgeldin TuRkiShCowboy' Alıntı: Kadere ediyor, sevgiliye ediyor vs vs Neyse ben ufaktan kaçar, iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... nereye ya
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Ayın yapmayı düşünüyorum Işıkları kapatıp metal gecesi düzenlicem baş ağrısı yapana kadar ... Sonra da yatıcam ... Tavsiye ederim, acayip karamsar yapıyor
Ayın yapmayı düşünüyorum Işıkları kapatıp metal gecesi düzenlicem baş ağrısı yapana kadar ... Sonra da yatıcam ... Tavsiye ederim, acayip karamsar yapıyor
Mert Üye Bir gece denemiştim. Yatarken metal dinlemeyi. Gözüme uyku girmemişti. Dinledikçe daha bi hırs geliyor
Bir gece denemiştim. Yatarken metal dinlemeyi. Gözüme uyku girmemişti. Dinledikçe daha bi hırs geliyor
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Aynen Mert Neyse yaw uykum da geldi duramıyorum sabah 5 te kalktım zati Iyi geceler