loss_pain Üye endometozon' Alıntı: napım unuttunuz benı eskısı gıbı yazmıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Dİğer kardeşin yazıyordur diye dokunmadım
endometozon' Alıntı: napım unuttunuz benı eskısı gıbı yazmıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Dİğer kardeşin yazıyordur diye dokunmadım
endometozon Üye loss_pain' Alıntı: Dİğer kardeşin yazıyordur diye dokunmadım Genişletmek için tıkla ... onun bu aralar yalnız kalmaya ıhtıyacı var buraya bıle gırmıyor
loss_pain' Alıntı: Dİğer kardeşin yazıyordur diye dokunmadım Genişletmek için tıkla ... onun bu aralar yalnız kalmaya ıhtıyacı var buraya bıle gırmıyor
endometozon Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: ne oldu Genişletmek için tıkla ... canı sıkıldı cunku herkes susuyor konusmuyorlar
Burak Şerbetçi' Alıntı: ne oldu Genişletmek için tıkla ... canı sıkıldı cunku herkes susuyor konusmuyorlar
Burak Üye endometozon' Alıntı: canı sıkıldı cunku herkes susuyor konusmuyorlar Genişletmek için tıkla ... ben konusurum TuRkiShCowboy' Alıntı: Herkes çok bencil be Burak... Genişletmek için tıkla ... kim mesela tanıdık birisimi ?
endometozon' Alıntı: canı sıkıldı cunku herkes susuyor konusmuyorlar Genişletmek için tıkla ... ben konusurum TuRkiShCowboy' Alıntı: Herkes çok bencil be Burak... Genişletmek için tıkla ... kim mesela tanıdık birisimi ?
Burak Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Sanal-Gerçek herkes ... Neyse, uyum sağlarız elbet Genişletmek için tıkla ... sanal neyse diycemde gercekte biraz zor oluyor.
TuRkiShCowboy' Alıntı: Sanal-Gerçek herkes ... Neyse, uyum sağlarız elbet Genişletmek için tıkla ... sanal neyse diycemde gercekte biraz zor oluyor.
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Neyse Çok fena müzik dinliyorum kulaklar sağır olacak artık Off süper hissettiriyo ya
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Aynen Acayip ağır yaa farklı farklı şeyler buldum Müzikal metal falan hani bu Norveç Isveç tarafında bir çalgı var ya üfleme ile çalınıyo değişik bir şey onunla yapmışlar ama baya ilginç olmuş
Aynen Acayip ağır yaa farklı farklı şeyler buldum Müzikal metal falan hani bu Norveç Isveç tarafında bir çalgı var ya üfleme ile çalınıyo değişik bir şey onunla yapmışlar ama baya ilginç olmuş
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Merak etme ben de tanımıyorum Türk Metal mi olur yahu düşünmek bile istemiyorum Yabancı en kralı, bol küfürlü güzel gidiyo
Merak etme ben de tanımıyorum Türk Metal mi olur yahu düşünmek bile istemiyorum Yabancı en kralı, bol küfürlü güzel gidiyo