Burak Üye inş.inş. selcuklu üniversitesine gitmeyi düşünüyorum gölün hemen yanındakine. beyşehir gölünün
Burak Üye selcuklu nerden çıktı ya selcuk selcuk kısa süre önce bir akrabam orada turizm otelcilik bitirdi. resimlerini filan gösterdi güzel okul baya
selcuklu nerden çıktı ya selcuk selcuk kısa süre önce bir akrabam orada turizm otelcilik bitirdi. resimlerini filan gösterdi güzel okul baya
greenmile Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: yatakhanelerini beğendim temiz ve gayet düzenli mutfağıda çok güzel Genişletmek için tıkla ... oo üni değil yurttur abisi yatak falansa Mocojojo' Alıntı: Ii geceler cancagızlarım Genişletmek için tıkla ... ei geceler sena
Burak Şerbetçi' Alıntı: yatakhanelerini beğendim temiz ve gayet düzenli mutfağıda çok güzel Genişletmek için tıkla ... oo üni değil yurttur abisi yatak falansa Mocojojo' Alıntı: Ii geceler cancagızlarım Genişletmek için tıkla ... ei geceler sena
Burak Üye Mocojojo' Alıntı: Ii geceler cancagızlarım Genişletmek için tıkla ... hosgeldin --------------- Ekleme --------------- rOcK4ever!' Alıntı: oo üni değil yurttur abisi yatak falansa Genişletmek için tıkla ... gelip görmeden öğrenemiycem sanırım
Mocojojo' Alıntı: Ii geceler cancagızlarım Genişletmek için tıkla ... hosgeldin --------------- Ekleme --------------- rOcK4ever!' Alıntı: oo üni değil yurttur abisi yatak falansa Genişletmek için tıkla ... gelip görmeden öğrenemiycem sanırım
Burak Üye rOcK4ever!' Alıntı: yaşamadan bilemessin Genişletmek için tıkla ... birde bir video izletmişti. göl donmuş millet üzerinde geziyordu
rOcK4ever!' Alıntı: yaşamadan bilemessin Genişletmek için tıkla ... birde bir video izletmişti. göl donmuş millet üzerinde geziyordu
Burak Üye Mocojojo' Alıntı: Nasilsiniz bakalim 3 kisi miyiz yahu Genişletmek için tıkla ... iyidir seni sormalı ? evet 3 kişiyiz
Mocojojo' Alıntı: Nasilsiniz bakalim 3 kisi miyiz yahu Genişletmek için tıkla ... iyidir seni sormalı ? evet 3 kişiyiz
greenmile Üye Mocojojo' Alıntı: Ii olurdu hea bnde iyiyim ya sohbetinz guzeldi dvam edin beni de katiniz icine Genişletmek için tıkla ... benim randevum var malesef ben kaçar kendinize popüler davranın emi=D
Mocojojo' Alıntı: Ii olurdu hea bnde iyiyim ya sohbetinz guzeldi dvam edin beni de katiniz icine Genişletmek için tıkla ... benim randevum var malesef ben kaçar kendinize popüler davranın emi=D