loss_pain Üye minoo' Alıntı: selaaaam Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin canımm Burak Şerbetçi' Alıntı: sınav kadar stresli staj var.en ufak hatanda puan kırıyorlar aylık rapor yolluyor iş yeri okula.''stajyerin bu ayki durumu'' gecen ay 65 aldım.bakalım bu ay napcaz Genişletmek için tıkla ... Sıkı denetim, süpermiş
minoo' Alıntı: selaaaam Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin canımm Burak Şerbetçi' Alıntı: sınav kadar stresli staj var.en ufak hatanda puan kırıyorlar aylık rapor yolluyor iş yeri okula.''stajyerin bu ayki durumu'' gecen ay 65 aldım.bakalım bu ay napcaz Genişletmek için tıkla ... Sıkı denetim, süpermiş
Revengeful Emekli Yönetici halil09' Alıntı: çok karışmasana sen Genişletmek için tıkla ... Aramızda xD
Perfect! Üye minoo' Alıntı: Mert,Halil catlatmayin adami Genişletmek için tıkla ... yok bişey ben az önce yorumu değiştirdim bu ilk halini görmüş bişey yoktu yani
minoo' Alıntı: Mert,Halil catlatmayin adami Genişletmek için tıkla ... yok bişey ben az önce yorumu değiştirdim bu ilk halini görmüş bişey yoktu yani
Perfect! Üye neyse ben kaçar size bırakıyorum mekanı --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: pki ne yaziyodu ilk Genişletmek için tıkla ... ikizim yorum yapmadan gitti yazıyodu sonra hoşgeldin ikiz yazdım bu kadar meraklı kardeşim benim
neyse ben kaçar size bırakıyorum mekanı --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: pki ne yaziyodu ilk Genişletmek için tıkla ... ikizim yorum yapmadan gitti yazıyodu sonra hoşgeldin ikiz yazdım bu kadar meraklı kardeşim benim
Perfect! Üye kendinize iyi bakın mert gözüm üstünde --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Sanane Genişletmek için tıkla ...
kendinize iyi bakın mert gözüm üstünde --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Sanane Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye twin bn bu Mert'i öldürsem kac yil yerim? --------------- Ekleme --------------- iyi gceler kardesm