PhyscoDevil Üye minoo' Alıntı: lise zor Genişletmek için tıkla ... lise kolayda ilerisini düsünmek zor(sınavlar-ilerdeki hayatımız falan)Lise biter bitmesinede ilerde ne is yaparız onları düsünmek bile cok düsündürücü... --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Hangi bölüm ? Elektronik deme sakın Genişletmek için tıkla ... bilgisayar veri tabanı
minoo' Alıntı: lise zor Genişletmek için tıkla ... lise kolayda ilerisini düsünmek zor(sınavlar-ilerdeki hayatımız falan)Lise biter bitmesinede ilerde ne is yaparız onları düsünmek bile cok düsündürücü... --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Hangi bölüm ? Elektronik deme sakın Genişletmek için tıkla ... bilgisayar veri tabanı
PhyscoDevil Üye minoo' Alıntı: ben kurtardm kndmi sira szde Genişletmek için tıkla ... kurtarsak nolacak ki ya işe ya da üniversite gidecez aynı seye denk gelio
minoo' Alıntı: ben kurtardm kndmi sira szde Genişletmek için tıkla ... kurtarsak nolacak ki ya işe ya da üniversite gidecez aynı seye denk gelio
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici En çok istediğim bolundur ... Hem merakım hem de yeteneğim olan bir dal ... Kayıt gününe geç kalınca benden önce gelen kişi diplomasi ile girdi ben elektroniğe geçtim zamanında ... Neyse bu da fena değil
En çok istediğim bolundur ... Hem merakım hem de yeteneğim olan bir dal ... Kayıt gününe geç kalınca benden önce gelen kişi diplomasi ile girdi ben elektroniğe geçtim zamanında ... Neyse bu da fena değil
PhyscoDevil Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: En çok istediğim bolundur ... Hem merakım hem de yeteneğim olan bir dal ... Kayıt gününe geç kalınca benden önce gelen kişi diplomasi ile girdi ben elektroniğe geçtim zamanında ... Neyse bu da fena değil Genişletmek için tıkla ... Uyuz bi bölüm ama en azında herşeyi öğreniyoruzElektronikde cok güzel benim merakım olan bir bölüm.Neyse hepinize iyi geceler...
TuRkiShCowboy' Alıntı: En çok istediğim bolundur ... Hem merakım hem de yeteneğim olan bir dal ... Kayıt gününe geç kalınca benden önce gelen kişi diplomasi ile girdi ben elektroniğe geçtim zamanında ... Neyse bu da fena değil Genişletmek için tıkla ... Uyuz bi bölüm ama en azında herşeyi öğreniyoruzElektronikde cok güzel benim merakım olan bir bölüm.Neyse hepinize iyi geceler...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Değişelim mi Elektronik sakat, risk var havya falan değiyor arada hoplatıyor
loss_pain Üye Revengeful' Alıntı: Ben Genişletmek için tıkla ... O imza da ne öyle --------------- Ekleme --------------- Burak Şerbetçi' Alıntı: biraz yorgun sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben de öyleyim ya nerdeyse 4saat uyudum hala uykum var
Revengeful' Alıntı: Ben Genişletmek için tıkla ... O imza da ne öyle --------------- Ekleme --------------- Burak Şerbetçi' Alıntı: biraz yorgun sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben de öyleyim ya nerdeyse 4saat uyudum hala uykum var
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: İyi geceler.. Kimler var Genişletmek için tıkla ... ben varım olmazmı hoşgeldin
loss_pain Üye halil09' Alıntı: ben varım olmazmı hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Olur tabi canım neden olmasın
halil09' Alıntı: ben varım olmazmı hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Olur tabi canım neden olmasın