minoo Üye loss_pain' Alıntı: Aman herneyse işte yazılara takılma hadi Hayırlı olsun canım Genişletmek için tıkla ... yok kız öyle değil normalde netbook alcaktım babam vazgeçti netbook almaktan notebook'a bağladı olayı tşk ederim yeeawrum
loss_pain' Alıntı: Aman herneyse işte yazılara takılma hadi Hayırlı olsun canım Genişletmek için tıkla ... yok kız öyle değil normalde netbook alcaktım babam vazgeçti netbook almaktan notebook'a bağladı olayı tşk ederim yeeawrum
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: iyiyz Mert senden nbr --------------- Ekleme --------------- netbook oldu notebook Genişletmek için tıkla ... Kafam karışık..
minoo' Alıntı: iyiyz Mert senden nbr --------------- Ekleme --------------- netbook oldu notebook Genişletmek için tıkla ... Kafam karışık..
loss_pain Üye minoo' Alıntı: yok kız öyle değil normalde netbook alcaktım babam vazgeçti netbook almaktan notebook'a bağladı olayı tşk ederim yeeawrum Genişletmek için tıkla ... Kral babaymış neyse ben kaçtım görüşürüz sonra
minoo' Alıntı: yok kız öyle değil normalde netbook alcaktım babam vazgeçti netbook almaktan notebook'a bağladı olayı tşk ederim yeeawrum Genişletmek için tıkla ... Kral babaymış neyse ben kaçtım görüşürüz sonra
minoo Üye loss_pain' Alıntı: Kral babaymış neyse ben kaçtım görüşürüz sonra Genişletmek için tıkla ... görüşrz bebeğm bn de kaçıyorum..iyi geceler millet tekrar... Alperen abi hoşgeldin
loss_pain' Alıntı: Kral babaymış neyse ben kaçtım görüşürüz sonra Genişletmek için tıkla ... görüşrz bebeğm bn de kaçıyorum..iyi geceler millet tekrar... Alperen abi hoşgeldin
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: niye Genişletmek için tıkla ... Nedenini bildigin için söylememe gerek yok, sence xD
ALpeRenBuGRa Üye minoo' Alıntı: görüşrz bebeğm bn de kaçıyorum..iyi geceler millet tekrar... Alperen abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk minoo
minoo' Alıntı: görüşrz bebeğm bn de kaçıyorum..iyi geceler millet tekrar... Alperen abi hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk minoo
PhyscoDevil Üye Revengeful' Alıntı: Hepsine gir Genişletmek için tıkla ... hepsine girilirmi yaölürüm okulda baygnlık geciririm
Revengeful' Alıntı: Hepsine gir Genişletmek için tıkla ... hepsine girilirmi yaölürüm okulda baygnlık geciririm
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Off off Cuma günü 8 dersimiz var ve nöbetçiyim 10 ders saati süresince okula hizmet etmem gerekiyor Şansa bak
Off off Cuma günü 8 dersimiz var ve nöbetçiyim 10 ders saati süresince okula hizmet etmem gerekiyor Şansa bak
PhyscoDevil Üye Revengeful' Alıntı: Lisemi ? Kaçıncı sinif Genişletmek için tıkla ... 3.sınıf meslek lisesinin kdv si iste fazlalk dersler
Revengeful' Alıntı: Lisemi ? Kaçıncı sinif Genişletmek için tıkla ... 3.sınıf meslek lisesinin kdv si iste fazlalk dersler