Praetor Emekli Yönetici Gececiyim yazacaktım ama yazmakta bile geç kaldım leiche'nin konusuna cevap yazayım derken Biraz fazla uzatmışım da yine Selam gececiler...
Gececiyim yazacaktım ama yazmakta bile geç kaldım leiche'nin konusuna cevap yazayım derken Biraz fazla uzatmışım da yine Selam gececiler...
Praetor Emekli Yönetici tuba.dmn' Alıntı: o konuya yasdığın cwp ı okumak istedim ama çok uzundu wasgeçtim bende Genişletmek için tıkla ... Benim yazılarım öyledir, uzun olduğundan okumaya üşenir genelde insanlar Ama bir başla akıcı bulmazsan yazmayacağım bir daha Ki konuya ilgin varsa önemli şeyler onlar
tuba.dmn' Alıntı: o konuya yasdığın cwp ı okumak istedim ama çok uzundu wasgeçtim bende Genişletmek için tıkla ... Benim yazılarım öyledir, uzun olduğundan okumaya üşenir genelde insanlar Ama bir başla akıcı bulmazsan yazmayacağım bir daha Ki konuya ilgin varsa önemli şeyler onlar
Praetor Emekli Yönetici Teşekkürler O çok teknik bir konu olduğundan en sıkıcı yazılarımdan biriydi aslında Koruktum açıkçası akıcı değil dersiniz diye Yazmadan yaşayamam da
Teşekkürler O çok teknik bir konu olduğundan en sıkıcı yazılarımdan biriydi aslında Koruktum açıkçası akıcı değil dersiniz diye Yazmadan yaşayamam da
tuba.dmn Üye praetor282' Alıntı: koruktum açıkçası akıcı değil dersiniz diye :d Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- neyse bende artık yatıyım ii geceler herkese
praetor282' Alıntı: koruktum açıkçası akıcı değil dersiniz diye :d Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- neyse bende artık yatıyım ii geceler herkese