minoo Üye burhan bşey söylüyodu dmi onu liseeli vardı ya ah o liseeliii --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Geldim geldim Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyz senden nbr nasılsın
burhan bşey söylüyodu dmi onu liseeli vardı ya ah o liseeliii --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Geldim geldim Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyz senden nbr nasılsın
Burak Üye Kirpikleri,kaşı kara, gözü kara Gerdanı benzerdi kara,beyaz kara Buluşurduk ara sıra,ara sıra Liseli vardı ya ah o liseli Liseli vardı ya ah o liseli Kısacık etekli dar elbiseli Liseli vardıya ah o liseli Lisenin en şirini o en güzeli burhan çaçan-liseli
Kirpikleri,kaşı kara, gözü kara Gerdanı benzerdi kara,beyaz kara Buluşurduk ara sıra,ara sıra Liseli vardı ya ah o liseli Liseli vardı ya ah o liseli Kısacık etekli dar elbiseli Liseli vardıya ah o liseli Lisenin en şirini o en güzeli burhan çaçan-liseli
Burak Üye minoo' Alıntı: ben gidiyorum film başladı herkese by kendinze iyi davranın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Hocaların angarya ödevlerini yapıyorum Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: ben gidiyorum film başladı herkese by kendinze iyi davranın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Hocaların angarya ödevlerini yapıyorum Genişletmek için tıkla ...
Burak Üye Mert' Alıntı: Ders sevilir mi lütfen ya Matematik ve coğrafya gibi duruyor şuan Genişletmek için tıkla ... vayy cografya ilk işleyeceğiniz konu muhtesem 4lü sonrasında haritalar öyle gidiyor
Mert' Alıntı: Ders sevilir mi lütfen ya Matematik ve coğrafya gibi duruyor şuan Genişletmek için tıkla ... vayy cografya ilk işleyeceğiniz konu muhtesem 4lü sonrasında haritalar öyle gidiyor
Burak Üye sıkmamak için olabilir. --------------- Ekleme --------------- öğretmen sevilir sevilmezse kanaat olmaz
sıkmamak için olabilir. --------------- Ekleme --------------- öğretmen sevilir sevilmezse kanaat olmaz
Burak Üye halil09' Alıntı: kendinize iyi davranın Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Büyüklerden taktikler Genişletmek için tıkla ...
halil09' Alıntı: kendinize iyi davranın Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Büyüklerden taktikler Genişletmek için tıkla ...
kol@j Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: iyi geceler.hosgeldin abi Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk minoo' Alıntı: gel gel --------------- Ekleme --------------- vay maxibilgin'imiz gelmiş Genişletmek için tıkla ... estağfirullah, sayende ağam... minoo' Alıntı: ben gidiyorum film başladı herkese by kendinze iyi davranın Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin...
Burak Şerbetçi' Alıntı: iyi geceler.hosgeldin abi Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk minoo' Alıntı: gel gel --------------- Ekleme --------------- vay maxibilgin'imiz gelmiş Genişletmek için tıkla ... estağfirullah, sayende ağam... minoo' Alıntı: ben gidiyorum film başladı herkese by kendinze iyi davranın Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin...
Burak Üye Mert' Alıntı: Biyoloji öğretmenimiz durduk yere gülüyor, ciddileşiyor. Anlamadım yahu Genişletmek için tıkla ... onlar çiçekle böcekle kafayı buldukları için hareketleride tuhaf oluyor
Mert' Alıntı: Biyoloji öğretmenimiz durduk yere gülüyor, ciddileşiyor. Anlamadım yahu Genişletmek için tıkla ... onlar çiçekle böcekle kafayı buldukları için hareketleride tuhaf oluyor
Mert Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: onlar çiçekle böcekle kafayı buldukları için hareketleride tuhaf oluyor Genişletmek için tıkla ... Güzeldi Ben yatıyorum. İyi geceler
Burak Şerbetçi' Alıntı: onlar çiçekle böcekle kafayı buldukları için hareketleride tuhaf oluyor Genişletmek için tıkla ... Güzeldi Ben yatıyorum. İyi geceler