Love Prince Üye halil09' Alıntı: hoşbuldum nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağolasın dersler nasıl gidiyor? Revengeful' Alıntı: noliyyyy Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
halil09' Alıntı: hoşbuldum nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağolasın dersler nasıl gidiyor? Revengeful' Alıntı: noliyyyy Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Revengeful Emekli Yönetici halil09' Alıntı: nasılsın Genişletmek için tıkla ... biraz mutsuzum Love Prince' Alıntı: iyiyim sağolasın dersler nasıl gidiyor? hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk
halil09' Alıntı: nasılsın Genişletmek için tıkla ... biraz mutsuzum Love Prince' Alıntı: iyiyim sağolasın dersler nasıl gidiyor? hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: abi ikizini elediler yarışmadan.. Genişletmek için tıkla ... kim neden eledi
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: rütbe aldı ya.. Genişletmek için tıkla ... ya zaten yarışmalarda çekişme olmuyodu oda gitti ben kaldım mal gibi
Revengeful' Alıntı: rütbe aldı ya.. Genişletmek için tıkla ... ya zaten yarışmalarda çekişme olmuyodu oda gitti ben kaldım mal gibi
Revengeful Emekli Yönetici Bende o yarışma için bırakıcaktım hatta Negative e mesaj attım. Ama sonradan vazgeçtim çünkü bu rütbeyi almak isteyen o kadar kişi varken benim bırakmam ayıp olurdu.. --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: ya zaten yarışmalarda çekişme olmuyodu oda gitti ben kaldım mal gibi Genişletmek için tıkla ... vayyy bu kadar eminsin yani kazanacağına
Bende o yarışma için bırakıcaktım hatta Negative e mesaj attım. Ama sonradan vazgeçtim çünkü bu rütbeyi almak isteyen o kadar kişi varken benim bırakmam ayıp olurdu.. --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: ya zaten yarışmalarda çekişme olmuyodu oda gitti ben kaldım mal gibi Genişletmek için tıkla ... vayyy bu kadar eminsin yani kazanacağına
Revengeful Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Merhaba çocuklar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin yeğen
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: vayyy bu kadar eminsin yani kazanacağına Genişletmek için tıkla ... neden olmasın daha güçlü bi katılımcı varmı ama pınarı alırlarsa kesin o
Revengeful' Alıntı: vayyy bu kadar eminsin yani kazanacağına Genişletmek için tıkla ... neden olmasın daha güçlü bi katılımcı varmı ama pınarı alırlarsa kesin o