endometozon Üye halil09' Alıntı: uyku tutmazsa bekleriz --------------- Ekleme --------------- nerdesiniz millet Genişletmek için tıkla ... ben buralardayım
halil09' Alıntı: uyku tutmazsa bekleriz --------------- Ekleme --------------- nerdesiniz millet Genişletmek için tıkla ... ben buralardayım
endometozon Üye İntifada' Alıntı: içerde Kimse yoksa Kapatıyorum Dükkanı Genişletmek için tıkla ... ben varım
tragedie Emekli Yönetici h@lit' Alıntı: ben patronum sen bardakları yıka geç murfağa acemi Genişletmek için tıkla ... Halit Al eline paspası başla Yere bakıp kendimi görmessem alırım anahtarını
h@lit' Alıntı: ben patronum sen bardakları yıka geç murfağa acemi Genişletmek için tıkla ... Halit Al eline paspası başla Yere bakıp kendimi görmessem alırım anahtarını
tragedie Emekli Yönetici evet biz tartışmayız Halitle ben emrederim Halitde görevini Yapar bende Kaçıyorum halit dükkanı Süpür tamammı hadi sana kolay gelsin
evet biz tartışmayız Halitle ben emrederim Halitde görevini Yapar bende Kaçıyorum halit dükkanı Süpür tamammı hadi sana kolay gelsin
endometozon Üye h@lit' Alıntı: iyi geceler güller biz tartışmayız genelde levo laf yer oturur gel otur levo gel kardeşim Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler beyler
h@lit' Alıntı: iyi geceler güller biz tartışmayız genelde levo laf yer oturur gel otur levo gel kardeşim Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler beyler