Burak Üye tamam açıyorum hemen --------------- Ekleme --------------- abi inanmıyorum alman kanalı bu
Burak Üye Revengeful' Alıntı: Bende 2 saat yükleyemedi ya en iyisi tv yi açayım xD Genişletmek için tıkla ... tıkladıgım an basladı hemen yayın sonyerolsson' Alıntı: playstation oynuyor gibi hisset kendini Genişletmek için tıkla ... ben 3 tane atmıstım şimdi almanyaya
Revengeful' Alıntı: Bende 2 saat yükleyemedi ya en iyisi tv yi açayım xD Genişletmek için tıkla ... tıkladıgım an basladı hemen yayın sonyerolsson' Alıntı: playstation oynuyor gibi hisset kendini Genişletmek için tıkla ... ben 3 tane atmıstım şimdi almanyaya
Burak Üye Revengeful' Alıntı: 8mbit int var bide ya Genişletmek için tıkla ... hava sartlarının etkiside olabilir. hız düşüklüğüne.
Revengeful' Alıntı: 8mbit int var bide ya Genişletmek için tıkla ... hava sartlarının etkiside olabilir. hız düşüklüğüne.
Burak Üye sonyerolsson' Alıntı: mert senin modem trident mi? Genişletmek için tıkla ... benim modemin üstünde ttnet yazıyor.markası ttnet herhalde --------------- Ekleme --------------- Dafny' Alıntı: huu huu herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hosgeldiniz hanımefendi
sonyerolsson' Alıntı: mert senin modem trident mi? Genişletmek için tıkla ... benim modemin üstünde ttnet yazıyor.markası ttnet herhalde --------------- Ekleme --------------- Dafny' Alıntı: huu huu herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hosgeldiniz hanımefendi
EroL Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: belkin.. Genişletmek için tıkla ... ayağının altındaki modemi görmüyonmu sen şimdi
Revengeful' Alıntı: belkin.. Genişletmek için tıkla ... ayağının altındaki modemi görmüyonmu sen şimdi
Burak Üye sonyerolsson' Alıntı: spiker alaman ya, nasıl heycan yapıyor atakta Genişletmek için tıkla ... abi mesuta sinir oldum şut çekiyor birde utanmaz
sonyerolsson' Alıntı: spiker alaman ya, nasıl heycan yapıyor atakta Genişletmek için tıkla ... abi mesuta sinir oldum şut çekiyor birde utanmaz