EroL Emekli Yönetici Bir ara msnde -yokum -yazmayın -çok meşgulüm yazmayın gibi anlamsız kişisel iletiler vardı. noldu şimdi modasımı geçti onların
Bir ara msnde -yokum -yazmayın -çok meşgulüm yazmayın gibi anlamsız kişisel iletiler vardı. noldu şimdi modasımı geçti onların
'Maxi Genç Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: neyin var berkan ? geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... msn'de anLaTTim bi daha anLaTmayayim Tskr ederim saoL offf igne cok pis yakTi --------------- Ekleme --------------- sonyerolsson' Alıntı: Bir ara msnde -yokum -yazmayın -çok meşgulüm yazmayın gibi anlamsız kişisel iletiler vardı. noldu şimdi modasımı geçti onların Genişletmek için tıkla ... bende uzn zmndir boyLe syLer gormuyorum.
Burak Şerbetçi' Alıntı: neyin var berkan ? geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... msn'de anLaTTim bi daha anLaTmayayim Tskr ederim saoL offf igne cok pis yakTi --------------- Ekleme --------------- sonyerolsson' Alıntı: Bir ara msnde -yokum -yazmayın -çok meşgulüm yazmayın gibi anlamsız kişisel iletiler vardı. noldu şimdi modasımı geçti onların Genişletmek için tıkla ... bende uzn zmndir boyLe syLer gormuyorum.
Burak Üye sonyerolsson' Alıntı: Bir ara msnde -yokum -yazmayın -çok meşgulüm yazmayın gibi anlamsız kişisel iletiler vardı. noldu şimdi modasımı geçti onların Genişletmek için tıkla ... görmedim ne zamandır.ama sunu sıklıkla görüyorum ''pes oynuyorum yazmayın'' Berkan (:' Alıntı: msn'de anLaTTim bi daha anLaTmayayim Tskr ederim saoL offf igne cok pis yakTi . Genişletmek için tıkla ... anlattın dogru alıscan artık ignelere
sonyerolsson' Alıntı: Bir ara msnde -yokum -yazmayın -çok meşgulüm yazmayın gibi anlamsız kişisel iletiler vardı. noldu şimdi modasımı geçti onların Genişletmek için tıkla ... görmedim ne zamandır.ama sunu sıklıkla görüyorum ''pes oynuyorum yazmayın'' Berkan (:' Alıntı: msn'de anLaTTim bi daha anLaTmayayim Tskr ederim saoL offf igne cok pis yakTi . Genişletmek için tıkla ... anlattın dogru alıscan artık ignelere
'Maxi Genç Üye saLi gunu kan aLdiLar igne yeri mosmor. yarin 2 saaT icinde 3 defa yine kan aLacakLar bide soLdan aLamiyorLar.kac Tane hasTaneye giTTim hicbi hemsire soL koLumdaki damari buLamadi hep sagdan aLdiLar. koLum deLik desik oLacak
saLi gunu kan aLdiLar igne yeri mosmor. yarin 2 saaT icinde 3 defa yine kan aLacakLar bide soLdan aLamiyorLar.kac Tane hasTaneye giTTim hicbi hemsire soL koLumdaki damari buLamadi hep sagdan aLdiLar. koLum deLik desik oLacak
Mert Üye Sitede mi sorun bende mi anlamadım. 30 dakikadır siteye giremeiyordum He o ödevde şeydi. Kimi örnek alıyorsunuz Herneyse ben yatıyorum. İyi geceler
Sitede mi sorun bende mi anlamadım. 30 dakikadır siteye giremeiyordum He o ödevde şeydi. Kimi örnek alıyorsunuz Herneyse ben yatıyorum. İyi geceler
TuMuBeMi Üye arkadaşlar eşim kolaj06'nın internet bağlantısında sorun olduğu için şuanda çevrim dışıdır en kısa zamanda size dönecektir...
arkadaşlar eşim kolaj06'nın internet bağlantısında sorun olduğu için şuanda çevrim dışıdır en kısa zamanda size dönecektir...