kol@j Üye loss_pain' Alıntı: İyigeceler nasılsınızz Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin... teşekkürler seni sormalı..
loss_pain' Alıntı: İyigeceler nasılsınızz Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin... teşekkürler seni sormalı..
loss_pain Üye Çalışcaksın tabii yoksa kpss rüya olur --------------- Ekleme --------------- kolaj06' Alıntı: hoşgeldin... teşekkürler seni sormalı.. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum, çok şükür iyiyim abi
Çalışcaksın tabii yoksa kpss rüya olur --------------- Ekleme --------------- kolaj06' Alıntı: hoşgeldin... teşekkürler seni sormalı.. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum, çok şükür iyiyim abi
kol@j Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: yarın okul yok Genişletmek için tıkla ... niye ki dünya avatarcılar günü mü?
Burak Üye kolaj06' Alıntı: niye ki dünya avatarcılar günü mü? Genişletmek için tıkla ... istanbulun fethiymiş. o yüzden gelmeyin dediler
kolaj06' Alıntı: niye ki dünya avatarcılar günü mü? Genişletmek için tıkla ... istanbulun fethiymiş. o yüzden gelmeyin dediler
loss_pain Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: istanbulun fethiymiş. o yüzden gelmeyin dediler Genişletmek için tıkla ... ne güzelmiş ya
Burak Şerbetçi' Alıntı: istanbulun fethiymiş. o yüzden gelmeyin dediler Genişletmek için tıkla ... ne güzelmiş ya
TuMuBeMi Üye minoo' Alıntı: herkese iyi gceler..hastayim ölüyorum ya aman dikkat edin fena grip salgini var aman! Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin.. geçmiş olsun aynı şekilde hastalıkla uğraşıyorum...
minoo' Alıntı: herkese iyi gceler..hastayim ölüyorum ya aman dikkat edin fena grip salgini var aman! Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin.. geçmiş olsun aynı şekilde hastalıkla uğraşıyorum...
Perfect! Üye minoo' Alıntı: herkese iyi gceler..hastayim ölüyorum ya aman dikkat edin fena grip salgini var aman! Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun ikizim Hoşgeldin
minoo' Alıntı: herkese iyi gceler..hastayim ölüyorum ya aman dikkat edin fena grip salgini var aman! Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun ikizim Hoşgeldin