kol@j Üye TuMuBeMi' Alıntı: demekki sen beni getirdin ben seni takip için gelmedim Genişletmek için tıkla ... TuMuBeMi' Alıntı: nolcaktıı nolcaktııı başka bişey olamazdı zaten nefesimi ensende hisset uzaktasın diye takip edemeyecem sanma --------------- Ekleme --------------- ben çıktım byy Genişletmek için tıkla ... ben sütten çıkmış ak kaşığım gene de peşimdesin...
TuMuBeMi' Alıntı: demekki sen beni getirdin ben seni takip için gelmedim Genişletmek için tıkla ... TuMuBeMi' Alıntı: nolcaktıı nolcaktııı başka bişey olamazdı zaten nefesimi ensende hisset uzaktasın diye takip edemeyecem sanma --------------- Ekleme --------------- ben çıktım byy Genişletmek için tıkla ... ben sütten çıkmış ak kaşığım gene de peşimdesin...
loss_pain Üye Revengeful' Alıntı: Gel gel aradan bakmana gerek yok Genişletmek için tıkla ... Geldim geldim Nasılsın --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Oooof of... Ofis hala... Çıkacağım inşallah... Genişletmek için tıkla ... İnşş.. Sabrın sonu selamettir
Revengeful' Alıntı: Gel gel aradan bakmana gerek yok Genişletmek için tıkla ... Geldim geldim Nasılsın --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Oooof of... Ofis hala... Çıkacağım inşallah... Genişletmek için tıkla ... İnşş.. Sabrın sonu selamettir
TuMuBeMi Üye kolaj06' Alıntı: ben sütten çıkmış ak kaşığım gene de peşimdesin... Genişletmek için tıkla ... tedbiri elden bırakmamak gerekir neme lazım
kolaj06' Alıntı: ben sütten çıkmış ak kaşığım gene de peşimdesin... Genişletmek için tıkla ... tedbiri elden bırakmamak gerekir neme lazım
loss_pain Üye TuMuBeMi' Alıntı: tedbiri elden bırakmamak gerekir neme lazım Genişletmek için tıkla ... çok doğru ablacım en iyisini yapıyosun
TuMuBeMi' Alıntı: tedbiri elden bırakmamak gerekir neme lazım Genişletmek için tıkla ... çok doğru ablacım en iyisini yapıyosun
Praetor Emekli Yönetici loss_pain' Alıntı: Geldim geldim Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sabreden derviş, muradına eremeden gebermiş... Revengeful' Alıntı: Selam admin abi xD Genişletmek için tıkla ... Selam TuRkiShCowboy' Alıntı: Ofiste olmak isterdim doğrusu Genişletmek için tıkla ... Olsaydın da görseydin dünyanın kaç bucak olduğunu...
loss_pain' Alıntı: Geldim geldim Nasılsın Genişletmek için tıkla ... Sabreden derviş, muradına eremeden gebermiş... Revengeful' Alıntı: Selam admin abi xD Genişletmek için tıkla ... Selam TuRkiShCowboy' Alıntı: Ofiste olmak isterdim doğrusu Genişletmek için tıkla ... Olsaydın da görseydin dünyanın kaç bucak olduğunu...
TuMuBeMi Üye loss_pain' Alıntı: çok doğru ablacım en iyisini yapıyosun Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ...
loss_pain Üye Praetor' Alıntı: Sabreden derviş, muradına eremeden gebermiş. Genişletmek için tıkla ... Düşünmedim desem yalan olur
Praetor' Alıntı: Sabreden derviş, muradına eremeden gebermiş. Genişletmek için tıkla ... Düşünmedim desem yalan olur
Revengeful Emekli Yönetici Abi sen meşgul adamsın. İstersen birkaç yetki ver bana yükünü hafifleteyim