kol@j Üye Berkan (:' Alıntı: abi senin hanimda burdaydi da sen nedn yaninda degiLsn ?? --------------- Ekleme --------------- umarim yanLs bisy sormasmdr Genişletmek için tıkla ... iki tane avatar yrumu yapıyordum... mnesajları okudum fakat fazla katılmadım... --------------- Ekleme --------------- Burak Şerbetçi' Alıntı: ekmek aslanın ağızında deil,miğdesinde... Genişletmek için tıkla ... Allah rızkımıza kefi l karamsarlığa düşme ... kanaat etmeyen adamların atasözü gibi geliyor bana o --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Tanışmayı isterdim .... Genişletmek için tıkla ... inşallah birgün denkgelirsiniz...
Berkan (:' Alıntı: abi senin hanimda burdaydi da sen nedn yaninda degiLsn ?? --------------- Ekleme --------------- umarim yanLs bisy sormasmdr Genişletmek için tıkla ... iki tane avatar yrumu yapıyordum... mnesajları okudum fakat fazla katılmadım... --------------- Ekleme --------------- Burak Şerbetçi' Alıntı: ekmek aslanın ağızında deil,miğdesinde... Genişletmek için tıkla ... Allah rızkımıza kefi l karamsarlığa düşme ... kanaat etmeyen adamların atasözü gibi geliyor bana o --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Tanışmayı isterdim .... Genişletmek için tıkla ... inşallah birgün denkgelirsiniz...
'Maxi Genç Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: ekmek aslanın ağızında deil,miğdesinde... Genişletmek için tıkla ... az kaLdi cikmak uzere
Burak Şerbetçi' Alıntı: ekmek aslanın ağızında deil,miğdesinde... Genişletmek için tıkla ... az kaLdi cikmak uzere
kol@j Üye sahra25' Alıntı: Tanışmayı isterdim .... Genişletmek için tıkla ... ha abla birde kızarsan sevinirim arkadaş listemde bayanlar var diye hepsini sildirdi konularımı sabota eder diye korktum aramızda kalsın bu da... bunu okuyan algılayıcılar da okumadı farzetsin
sahra25' Alıntı: Tanışmayı isterdim .... Genişletmek için tıkla ... ha abla birde kızarsan sevinirim arkadaş listemde bayanlar var diye hepsini sildirdi konularımı sabota eder diye korktum aramızda kalsın bu da... bunu okuyan algılayıcılar da okumadı farzetsin
Burak Üye Verdiği rızk için Allah'a binlerce kez şükürler olsun. para kazanmak çok zor. 2seneye kadar okulum biticek,bakalım ben iş bulabilecekmiyim --------------- Ekleme --------------- Berkan (:' Alıntı: az kaLdi cikmak uzere Genişletmek için tıkla ... sert vur aslanın sırtına --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Kalanlara iyi geceler .... Kapıları iyi kilitleyin hırsızlar varmış Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abla.
Verdiği rızk için Allah'a binlerce kez şükürler olsun. para kazanmak çok zor. 2seneye kadar okulum biticek,bakalım ben iş bulabilecekmiyim --------------- Ekleme --------------- Berkan (:' Alıntı: az kaLdi cikmak uzere Genişletmek için tıkla ... sert vur aslanın sırtına --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Kalanlara iyi geceler .... Kapıları iyi kilitleyin hırsızlar varmış Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abla.
'Maxi Genç Üye ben baska bisy kasT eTmsTm xD --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Kalanlara iyi geceler .... Kapıları iyi kilitleyin hırsızlar varmış Genişletmek için tıkla ... iyi geceLer sahra abLa
ben baska bisy kasT eTmsTm xD --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Kalanlara iyi geceler .... Kapıları iyi kilitleyin hırsızlar varmış Genişletmek için tıkla ... iyi geceLer sahra abLa
kol@j Üye [ Burak Şerbetçi' Alıntı: Verdiği rızk için Allah'a binlerce kez şükürler olsun. para kazanmak çok zor. 2seneye kadar okulum biticek,bakalım ben iş bulabilecekmiyim --------------- Ekleme --------------- ina para kazanmak zor değil... herkes öyle veya böyle kazanır... zor olan parayı düzgün harcamak Genişletmek için tıkla ... Burak Şerbetçi' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Kalanlara iyi geceler .... Kapıları iyi kilitleyin hırsızlar varmış Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abla Allah rahatlık versin... Genişletmek için tıkla ...
[ Burak Şerbetçi' Alıntı: Verdiği rızk için Allah'a binlerce kez şükürler olsun. para kazanmak çok zor. 2seneye kadar okulum biticek,bakalım ben iş bulabilecekmiyim --------------- Ekleme --------------- ina para kazanmak zor değil... herkes öyle veya böyle kazanır... zor olan parayı düzgün harcamak Genişletmek için tıkla ... Burak Şerbetçi' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Kalanlara iyi geceler .... Kapıları iyi kilitleyin hırsızlar varmış Genişletmek için tıkla ... iyi geceler abla Allah rahatlık versin... Genişletmek için tıkla ...
s@hr@ Üye kolaj06' Alıntı: ha abla birde kızarsan sevinirim arkadaş listemde bayanlar var diye hepsini sildirdi konularımı sabota eder diye korktum aramızda kalsın bu da... bunu okuyan algılayıcılar da okumadı farzetsin Genişletmek için tıkla ... görürsem söylerim Burak Şerbetçi' Alıntı: Verdiği rızk için Allah'a binlerce kez şükürler olsun. para kazanmak çok zor. 2seneye kadar okulum biticek,bakalım ben iş bulabilecekmiyim --------------- Ekleme --------------- sert vur aslanın sırtına --------------- Ekleme --------------- iyi geceler abla. Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun Burak inşaalah hemen bulursun iş... offf bende çıkamadım tekrar
kolaj06' Alıntı: ha abla birde kızarsan sevinirim arkadaş listemde bayanlar var diye hepsini sildirdi konularımı sabota eder diye korktum aramızda kalsın bu da... bunu okuyan algılayıcılar da okumadı farzetsin Genişletmek için tıkla ... görürsem söylerim Burak Şerbetçi' Alıntı: Verdiği rızk için Allah'a binlerce kez şükürler olsun. para kazanmak çok zor. 2seneye kadar okulum biticek,bakalım ben iş bulabilecekmiyim --------------- Ekleme --------------- sert vur aslanın sırtına --------------- Ekleme --------------- iyi geceler abla. Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun Burak inşaalah hemen bulursun iş... offf bende çıkamadım tekrar
Burak Üye Berkan (:' Alıntı: ben baska bisy kasT eTmsTm xD Genişletmek için tıkla ... ne kast ettin bakım sen
Burak Üye bende çıkayım bari iyi geceler herkese. --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: görürsem söylerim Hayırlısı olsun Burak inşaalah hemen bulursun iş... offf bende çıkamadım tekrar Genişletmek için tıkla ... saol abla.iyi geceler.
bende çıkayım bari iyi geceler herkese. --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: görürsem söylerim Hayırlısı olsun Burak inşaalah hemen bulursun iş... offf bende çıkamadım tekrar Genişletmek için tıkla ... saol abla.iyi geceler.
loss_pain Üye Revengeful' Alıntı: Nur beni durdurmaya calışma !!! Genişletmek için tıkla ... çık sen çık beni bırak git
Revengeful' Alıntı: Nur beni durdurmaya calışma !!! Genişletmek için tıkla ... çık sen çık beni bırak git