Burak Üye TuMuBeMi' Alıntı: ok yinede bol meyve ye istersen daha ağlıklı Genişletmek için tıkla ... teşekkürler tavsiye için.
TuMuBeMi' Alıntı: ok yinede bol meyve ye istersen daha ağlıklı Genişletmek için tıkla ... teşekkürler tavsiye için.
kol@j Üye Berkan (:' Alıntı: abi neoLuo Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... loss_pain' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ne oluyo arkadaşlar bu güne bugün hanım efendi nikahlı eşim olur
Berkan (:' Alıntı: abi neoLuo Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... loss_pain' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ne oluyo arkadaşlar bu güne bugün hanım efendi nikahlı eşim olur
'Maxi Genç Üye kolaj06' Alıntı: ne oluyo arkadaşlar bu güne bugün hanım efendi nikahlı eşim olur Genişletmek için tıkla ... yani baska bisy oLamaz zaTen aLLah muTLu eTsn abi..
kolaj06' Alıntı: ne oluyo arkadaşlar bu güne bugün hanım efendi nikahlı eşim olur Genişletmek için tıkla ... yani baska bisy oLamaz zaTen aLLah muTLu eTsn abi..
kol@j Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: biliyordum ben o yüzden birşey demedim Genişletmek için tıkla ... avatar yalancısı konusunu iyi takip edenler belli oluyor Berkan (:' Alıntı: yani baska bisy oLamaz zaTen aLLah muTLu eTsn abi.. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeş...bil mukabil.
Burak Şerbetçi' Alıntı: biliyordum ben o yüzden birşey demedim Genişletmek için tıkla ... avatar yalancısı konusunu iyi takip edenler belli oluyor Berkan (:' Alıntı: yani baska bisy oLamaz zaTen aLLah muTLu eTsn abi.. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeş...bil mukabil.
TuMuBeMi Üye Berkan (:' Alıntı: yani baska bisy oLamaz zaTen aLLah muTLu eTsn abi.. Genişletmek için tıkla ... elbette olamaz olursa güzünü oyarım amin
Berkan (:' Alıntı: yani baska bisy oLamaz zaTen aLLah muTLu eTsn abi.. Genişletmek için tıkla ... elbette olamaz olursa güzünü oyarım amin
Burak Üye evet abi.paylaşımlarını takip ediyorum sürekli yenge paylastıgın fıkraları okudum,hepsi çok güzeldi. teşekkürümü ettim konulara
evet abi.paylaşımlarını takip ediyorum sürekli yenge paylastıgın fıkraları okudum,hepsi çok güzeldi. teşekkürümü ettim konulara
TuMuBeMi Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: evet abi.paylaşımlarını takip ediyorum sürekli yenge paylastıgın fıkraları okudum,hepsi çok güzeldi. teşekkürümü ettim konulara Genişletmek için tıkla ... rica ederim daha maxicep in acemisiyim daha iyi olcak inş.
Burak Şerbetçi' Alıntı: evet abi.paylaşımlarını takip ediyorum sürekli yenge paylastıgın fıkraları okudum,hepsi çok güzeldi. teşekkürümü ettim konulara Genişletmek için tıkla ... rica ederim daha maxicep in acemisiyim daha iyi olcak inş.
kol@j Üye yengeniz bana avatrı için yorum yaptırmaya çalıştıydı ... imanım gevrediydi vallahi çok zorlandım en sonun da bir yorum yaptım.. preator da durumu öğrenince bana soruyo "abi bu yorumu avatara bakarak mı yaptın?" diye
yengeniz bana avatrı için yorum yaptırmaya çalıştıydı ... imanım gevrediydi vallahi çok zorlandım en sonun da bir yorum yaptım.. preator da durumu öğrenince bana soruyo "abi bu yorumu avatara bakarak mı yaptın?" diye