Toffee Üye Dafny' Alıntı: yok lan 1 sene oluyo Genişletmek için tıkla ... nice senelere teşekkür etmekten yoruldm valla rümeysa feyzayla yaşlan demiş
Dafny' Alıntı: yok lan 1 sene oluyo Genişletmek için tıkla ... nice senelere teşekkür etmekten yoruldm valla rümeysa feyzayla yaşlan demiş
kol@j Üye ΛKƧİ;2802313' Alıntı: Hosbldm abi,saol ıym sen naslsn? Renktaşm bende özldm hea => burdaym artk mrk etme .d Genişletmek için tıkla ... ne hikmetse şu foruma ne zaman girsem göüzüm seni aramıyor değil yani...
ΛKƧİ;2802313' Alıntı: Hosbldm abi,saol ıym sen naslsn? Renktaşm bende özldm hea => burdaym artk mrk etme .d Genişletmek için tıkla ... ne hikmetse şu foruma ne zaman girsem göüzüm seni aramıyor değil yani...
Perfect! Üye ΛKƧİ;2802313' Alıntı: Hosbldm abi,saol ıym sen naslsn? Renktaşm bende özldm hea => burdaym artk mrk etme .d Genişletmek için tıkla ... tamam ozaman görüşürüz daha ben kaçıyorum KOLAY geometri baş ağrısı yapıyo kendinize iyi bakın
ΛKƧİ;2802313' Alıntı: Hosbldm abi,saol ıym sen naslsn? Renktaşm bende özldm hea => burdaym artk mrk etme .d Genişletmek için tıkla ... tamam ozaman görüşürüz daha ben kaçıyorum KOLAY geometri baş ağrısı yapıyo kendinize iyi bakın
Dafny Üye -sena-' Alıntı: nice senelere teşekkür etmekten yoruldm valla rümeysa feyzayla yaşlan demiş Genişletmek için tıkla ... ii demş bıktılar lan bzden
-sena-' Alıntı: nice senelere teşekkür etmekten yoruldm valla rümeysa feyzayla yaşlan demiş Genişletmek için tıkla ... ii demş bıktılar lan bzden
Burak Üye --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: tamam ozaman görüşürüz daha ben kaçıyorum KOLAY geometri baş ağrısı yapıyo kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... yeni sorularla tekrar çıkıcaz karşına
--------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: tamam ozaman görüşürüz daha ben kaçıyorum KOLAY geometri baş ağrısı yapıyo kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... yeni sorularla tekrar çıkıcaz karşına
kol@j Üye ΛKƧİ;2802356' Alıntı: Hoşçal renktaşm. Abicım şaşırdm desem ne dersn .d Genişletmek için tıkla ... neye şaşırdın ki...
ΛKƧİ;2802356' Alıntı: Hoşçal renktaşm. Abicım şaşırdm desem ne dersn .d Genişletmek için tıkla ... neye şaşırdın ki...