minoo Üye şmdi bir şey derdim de neyse uzatmayın şu muhabbeti --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Pınar bizim şarkımız daha guzel anladın sen onu xD Genişletmek için tıkla ...
şmdi bir şey derdim de neyse uzatmayın şu muhabbeti --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Pınar bizim şarkımız daha guzel anladın sen onu xD Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye sonyerolsson' Alıntı: oooo Pınar facebookta ilişkisi var yazdı Genişletmek için tıkla ... yalanın böylesi ya pes
sonyerolsson' Alıntı: oooo Pınar facebookta ilişkisi var yazdı Genişletmek için tıkla ... yalanın böylesi ya pes
Mert Üye minoo' Alıntı: yalanın böylesi ya pes Genişletmek için tıkla ... Şok Şok Şok!! Olayın baş rolü inkar ediyor!!
minoo' Alıntı: yalanın böylesi ya pes Genişletmek için tıkla ... Şok Şok Şok!! Olayın baş rolü inkar ediyor!!
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Telefonumda bır kaç yazı kalmış ya .. :d Genişletmek için tıkla ... o ne demek?
Perfect! Üye minoo' Alıntı: git git Halil bari sen yapma ikizim ya Genişletmek için tıkla ... ben bişey demiyorum ki ama hatırlıyorum Uzamasa iyi olur
minoo' Alıntı: git git Halil bari sen yapma ikizim ya Genişletmek için tıkla ... ben bişey demiyorum ki ama hatırlıyorum Uzamasa iyi olur