minoo Üye oo vay anasını bu kız manyak mı be ne gzel şeyler diyomuşsun .. bize böyle şeyler diyen yok
Burak Üye minoo' Alıntı: oo vay anasını bu kız manyak mı be ne gzel şeyler diyomuşsun .. bize böyle şeyler diyen yok Genişletmek için tıkla ... istermiydin olmasını ?
minoo' Alıntı: oo vay anasını bu kız manyak mı be ne gzel şeyler diyomuşsun .. bize böyle şeyler diyen yok Genişletmek için tıkla ... istermiydin olmasını ?
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: oo vay anasını bu kız manyak mı be ne gzel şeyler diyomuşsun .. bize böyle şeyler diyen yok Genişletmek için tıkla ... Ona manyak deme simdi. O hayatımın askı --------------- Ekleme --------------- Burak hayirdir
minoo' Alıntı: oo vay anasını bu kız manyak mı be ne gzel şeyler diyomuşsun .. bize böyle şeyler diyen yok Genişletmek için tıkla ... Ona manyak deme simdi. O hayatımın askı --------------- Ekleme --------------- Burak hayirdir
Burak Üye Revengeful' Alıntı: Abisi değilde kardesi var17 yasında Koyu bjk li bide xD Genişletmek için tıkla ... akrabalarını toplayıp dövmeye filan kalkarsa seni bi mesaj at bana yeter
Revengeful' Alıntı: Abisi değilde kardesi var17 yasında Koyu bjk li bide xD Genişletmek için tıkla ... akrabalarını toplayıp dövmeye filan kalkarsa seni bi mesaj at bana yeter
minoo Üye vaay laf da söyletmiyo adama bak ya iyi en azından yabancı değilmş beşiktaşlı işte bizim kızlar böyle herkese kanmaz delikanlıyız --------------- Ekleme --------------- Burak Şerbetçi' Alıntı: istermiydin olmasını ? Genişletmek için tıkla ... hyr istemezdim
vaay laf da söyletmiyo adama bak ya iyi en azından yabancı değilmş beşiktaşlı işte bizim kızlar böyle herkese kanmaz delikanlıyız --------------- Ekleme --------------- Burak Şerbetçi' Alıntı: istermiydin olmasını ? Genişletmek için tıkla ... hyr istemezdim
Burak Üye istemiyorsan sorunda yok tamam mert kızma hemen --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Hayirdir Burak senmi diyeceksin yoksa Genişletmek için tıkla ...
istemiyorsan sorunda yok tamam mert kızma hemen --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Hayirdir Burak senmi diyeceksin yoksa Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye yok anam kimse demesin bana öyle şeyler.. --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Pınar a yan Bakanı var ya xD Genişletmek için tıkla ... o niye?
yok anam kimse demesin bana öyle şeyler.. --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Pınar a yan Bakanı var ya xD Genişletmek için tıkla ... o niye?
Burak Üye Revengeful' Alıntı: Pınar a yan Bakanı var ya xD Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Pınar Genişletmek için tıkla ...
Revengeful' Alıntı: Pınar a yan Bakanı var ya xD Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Pınar Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: manyak sen git sevdiğin kızı kıskansana beni niye kıskanıyosun alla alla Genişletmek için tıkla ... Pınar.. Anladın sen onu
minoo' Alıntı: manyak sen git sevdiğin kızı kıskansana beni niye kıskanıyosun alla alla Genişletmek için tıkla ... Pınar.. Anladın sen onu