Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: kendimi banlıcam Genişletmek için tıkla ... onu bende yapcam ama bunlar ban sebebi değil
loss_pain' Alıntı: kendimi banlıcam Genişletmek için tıkla ... onu bende yapcam ama bunlar ban sebebi değil
loss_pain Üye Revengeful' Alıntı: Aynen .. Genişletmek için tıkla ... sen kalıyosun ben gidiyorum --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: onu bende yapcam ama bunlar ban sebebi değil Genişletmek için tıkla ... gel banlayalım bugün
Revengeful' Alıntı: Aynen .. Genişletmek için tıkla ... sen kalıyosun ben gidiyorum --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: onu bende yapcam ama bunlar ban sebebi değil Genişletmek için tıkla ... gel banlayalım bugün
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: sen kalıyosun ben gidiyorum --------------- Ekleme --------------- gel banlayalım bugün Genişletmek için tıkla ... bugün olmaz başım ağrıyo ya daha erken senin dersanen bile başlamadı --------------- Ekleme --------------- Burak Şerbetçi' Alıntı: neler oluyor böyle.herkes kendimi banlıycam diyor Genişletmek için tıkla ... ineeekk mö mö mööö ineekk mö mö mööö diye ...
loss_pain' Alıntı: sen kalıyosun ben gidiyorum --------------- Ekleme --------------- gel banlayalım bugün Genişletmek için tıkla ... bugün olmaz başım ağrıyo ya daha erken senin dersanen bile başlamadı --------------- Ekleme --------------- Burak Şerbetçi' Alıntı: neler oluyor böyle.herkes kendimi banlıycam diyor Genişletmek için tıkla ... ineeekk mö mö mööö ineekk mö mö mööö diye ...
loss_pain Üye Revengeful' Alıntı: Belki yarına 1 ay falan atarım .. Genişletmek için tıkla ... işte buna inanmam turuncudan vaz mı geçiyosun halil09' Alıntı: bugün olmaz başım ağrıyo Genişletmek için tıkla ... demin bişeyin yoktu
Revengeful' Alıntı: Belki yarına 1 ay falan atarım .. Genişletmek için tıkla ... işte buna inanmam turuncudan vaz mı geçiyosun halil09' Alıntı: bugün olmaz başım ağrıyo Genişletmek için tıkla ... demin bişeyin yoktu
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Rutbe o kadar önemli bisey değil .. Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: işte buna inanmam turuncudan vaz mı geçiyosun demin bişeyin yoktu Genişletmek için tıkla ... vardı hep ya
Revengeful' Alıntı: Rutbe o kadar önemli bisey değil .. Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: işte buna inanmam turuncudan vaz mı geçiyosun demin bişeyin yoktu Genişletmek için tıkla ... vardı hep ya
loss_pain Üye Revengeful' Alıntı: Rutbe o kadar önemli bisey değil .. Genişletmek için tıkla ... bugün sende bişey var sen niye banlıyosun onu anlamadım
Revengeful' Alıntı: Rutbe o kadar önemli bisey değil .. Genişletmek için tıkla ... bugün sende bişey var sen niye banlıyosun onu anlamadım
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: bugün sende bişey var sen niye banlıyosun onu anlamadım Genişletmek için tıkla ... ygs lys
loss_pain' Alıntı: bugün sende bişey var sen niye banlıyosun onu anlamadım Genişletmek için tıkla ... ygs lys
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Yok ondan değil Genişletmek için tıkla ... değerse git iyi düşün --------------- Ekleme --------------- Burak Şerbetçi' Alıntı: 3gün okul,2 gün staj çekilmiyor hiç Genişletmek için tıkla ... öyledir --------------- Ekleme --------------- kendinize iyi bakın
Revengeful' Alıntı: Yok ondan değil Genişletmek için tıkla ... değerse git iyi düşün --------------- Ekleme --------------- Burak Şerbetçi' Alıntı: 3gün okul,2 gün staj çekilmiyor hiç Genişletmek için tıkla ... öyledir --------------- Ekleme --------------- kendinize iyi bakın
Tuba Üye Burak Şerbetçi' Alıntı: indirmeye devam ediyorum Genişletmek için tıkla ... Berkan (:' Alıntı: abLa kaynak gerekiyorsa yardimci oLabiLirim hosgeLdin merT Genişletmek için tıkla ... evet yardıma ihtiyacım var ver biraz kaynak halil09' Alıntı: tamam abla sorun değil şaka yapıyorum zaten benim bildiğim siteleri arasalar bulamazlar Genişletmek için tıkla ... loss_pain' Alıntı: sms'im bitti, evde yalnızım, yemek yapmaktan bıktım, pazartesi dersler başlıyo bu kadarı yeterli sanırım Genişletmek için tıkla ... loss_pain' Alıntı: kendimi banlıcam Genişletmek için tıkla ... yok yaa dur.... Revengeful' Alıntı: Aynen .. Genişletmek için tıkla ... sende mi halil09' Alıntı: onu bende yapcam ama bunlar ban sebebi değil Genişletmek için tıkla ... ne oluyor yaaa... Revengeful' Alıntı: Belki yarına 1 ay falan atarım .. Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Bilen biliyor. Bosver Genişletmek için tıkla ... kimse banlamasın
Burak Şerbetçi' Alıntı: indirmeye devam ediyorum Genişletmek için tıkla ... Berkan (:' Alıntı: abLa kaynak gerekiyorsa yardimci oLabiLirim hosgeLdin merT Genişletmek için tıkla ... evet yardıma ihtiyacım var ver biraz kaynak halil09' Alıntı: tamam abla sorun değil şaka yapıyorum zaten benim bildiğim siteleri arasalar bulamazlar Genişletmek için tıkla ... loss_pain' Alıntı: sms'im bitti, evde yalnızım, yemek yapmaktan bıktım, pazartesi dersler başlıyo bu kadarı yeterli sanırım Genişletmek için tıkla ... loss_pain' Alıntı: kendimi banlıcam Genişletmek için tıkla ... yok yaa dur.... Revengeful' Alıntı: Aynen .. Genişletmek için tıkla ... sende mi halil09' Alıntı: onu bende yapcam ama bunlar ban sebebi değil Genişletmek için tıkla ... ne oluyor yaaa... Revengeful' Alıntı: Belki yarına 1 ay falan atarım .. Genişletmek için tıkla ... Revengeful' Alıntı: Bilen biliyor. Bosver Genişletmek için tıkla ... kimse banlamasın
Burak Üye zaten stajda işyeri sahibi çok sinir bi adam. dün bölüm hocasına haftalık raporu vermiş. 70 puan yazmış bana.beğenmiyor bi türlü yaptıgımı ağzımla kuş tutsam yaranamıyorum bu adama
zaten stajda işyeri sahibi çok sinir bi adam. dün bölüm hocasına haftalık raporu vermiş. 70 puan yazmış bana.beğenmiyor bi türlü yaptıgımı ağzımla kuş tutsam yaranamıyorum bu adama
Tuba Üye halil09' Alıntı: değerse git iyi düşün --------------- Ekleme --------------- öyledir --------------- Ekleme --------------- kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... sende kendine iyi bak
halil09' Alıntı: değerse git iyi düşün --------------- Ekleme --------------- öyledir --------------- Ekleme --------------- kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... sende kendine iyi bak