Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

ben senden bile korkmuyorum gok gurultusu neyms xDD

senden bile derken o kadar sertmiyim

sen söyle hüseyin sert birimiyim ben

cok uykum war.meleklerim ruyamda bekliolar ii gceler

5800 we operadan nefret ediorum :S

EroL

Emekli Yönetici
Hadi gececiler uyumak yok

kol@j

Üye
ankaralıyım ama bu tarz türkü yapıp "ankara havası" dediler ankara havasından soğudum...bu kadar mı gayri ciddi olur buiş...
hatta bunun orjinal videosunu da görmüştüm... hay görmez olaydım... üstelik türküyü okuyan da yakın köylüm...hay olmayaydım...

EroL

Emekli Yönetici
hocam eğlence müziği bunlar yahu. Tepkiye gerek yok. Şarkı değil, söyleyende sanatçı değil. Bu eğlence müziği

kol@j

Üye
hocam eğlence müziği bunlar yahu. Tepkiye gerek yok. Şarkı değil, söyleyende sanatçı değil. Bu eğlence müziği

ciddi ciddi şunu söyleyeyim ben de tanımlayamıyordu, hakkaten ankara havası değildi ama ne olduğunu da söyleyemiyordum... şimdi oldu... sağol...

ancak eğlenmek için bir bayanla erkeğin oyun sergilemekten daha ziyade halk oyunu tarzında garip guraba bir gösteri sergilemelerini çok yadırgamıştım...

galiba ondan tepkili davrandım...

EroL

Emekli Yönetici
O oyunların segilendiği yerler gazinolar. Gazinolara asosyal insanlar konsimatris(tam yazımını bilmiyorum) bayanlarla konuşup, bastırılmış duygularını tatmin etmek için giderler. E ülkemizde asosyal insan çok olduğu için, ve bu insanlarda genelde para olduğu için, gazino sahipleri bu adamları daha çok memnun edip, ceplerinden daha çok para alabilmek adına, bayanları sahneye çıkarıp oynatıyolar. O adamlarda ağızlarının suyu akınca, silmek için peçete alıyolar gazinodan
Siz galiba böyle bir dansı izlediniz. Dans değil aslında striptiz bu.