Perfect! Üye oguzcankral' Alıntı: para mi cikti bi yerden hayirdir Genişletmek için tıkla ... aynen ha
ßUr@k Üye oguzcankral' Alıntı: para mi cikti bi yerden hayirdir Genişletmek için tıkla ... hıı öle bişey işe grcem ya alcaam para iyi
oguzcankral' Alıntı: para mi cikti bi yerden hayirdir Genişletmek için tıkla ... hıı öle bişey işe grcem ya alcaam para iyi
Perfect! Üye black.devil' Alıntı: hıı öle bişey işe grcem ya alcaam para iyi Genişletmek için tıkla ... ne işi
ßUr@k Üye ankarada anka mall var biliyomusun orda gircem lcw da --------------- Ekleme --------------- bb canm okula erken kalkcan heralde
ankarada anka mall var biliyomusun orda gircem lcw da --------------- Ekleme --------------- bb canm okula erken kalkcan heralde
Perfect! Üye black.devil' Alıntı: ankarada anka mall var biliyomusun orda gircem lcw da --------------- Ekleme --------------- bb canm okula erken kalkcan heralde Genişletmek için tıkla ... anladım nekadar alcaksın --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sulu gözümüzde geldi nasılsın
black.devil' Alıntı: ankarada anka mall var biliyomusun orda gircem lcw da --------------- Ekleme --------------- bb canm okula erken kalkcan heralde Genişletmek için tıkla ... anladım nekadar alcaksın --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sulu gözümüzde geldi nasılsın
loss_pain Üye halil09' Alıntı: sulu gözümüzde geldi nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim ya beni direk alsınlar üniye ne uğraştırıyolar bi köşede otururum ne olcak
halil09' Alıntı: sulu gözümüzde geldi nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim ya beni direk alsınlar üniye ne uğraştırıyolar bi köşede otururum ne olcak
Perfect! Üye loss_pain' Alıntı: iyiyim ya beni direk alsınlar üniye ne uğraştırıyolar bi köşede otururum ne olcak Genişletmek için tıkla ... tabi ya seni almıcaklarda beni alcaklar olmadı ben gideyim sonra seni aldırırım
loss_pain' Alıntı: iyiyim ya beni direk alsınlar üniye ne uğraştırıyolar bi köşede otururum ne olcak Genişletmek için tıkla ... tabi ya seni almıcaklarda beni alcaklar olmadı ben gideyim sonra seni aldırırım
Perfect! Üye h@lit' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin nerelerdesin ya kaç gündür
h@lit' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler hoşgeldin nerelerdesin ya kaç gündür
loss_pain Üye halil09' Alıntı: tabi ya seni almıcaklarda beni alcaklar olmadı ben gideyim sonra seni aldırırım Genişletmek için tıkla ... sen de az değilsin h@lit' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyigeceler (=
halil09' Alıntı: tabi ya seni almıcaklarda beni alcaklar olmadı ben gideyim sonra seni aldırırım Genişletmek için tıkla ... sen de az değilsin h@lit' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyigeceler (=
Perfect! Üye black.devil' Alıntı: Bn yine gldm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: sen de az değilsin Genişletmek için tıkla ... çokmuyum
black.devil' Alıntı: Bn yine gldm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin --------------- Ekleme --------------- loss_pain' Alıntı: sen de az değilsin Genişletmek için tıkla ... çokmuyum