Perfect! Üye black.devil' Alıntı: allahtan tarlada fln yememişsin Genişletmek için tıkla ... etrafta tarla yoktu barlar vs. vardı
black.devil' Alıntı: allahtan tarlada fln yememişsin Genişletmek için tıkla ... etrafta tarla yoktu barlar vs. vardı
Toffee Üye oguzcankral' Alıntı: senayla gercek hayatta tanisionuz ku halil Genişletmek için tıkla ... aa olma mı
oguzcankral' Alıntı: senayla gercek hayatta tanisionuz ku halil Genişletmek için tıkla ... aa olma mı
Perfect! Üye oguzcankral' Alıntı: senayla gercek hayatta tanisionuz ku halil Genişletmek için tıkla ... tanışırız yok ama istanbula gidersem muhtemel bi istanbul buluşması var --------------- Ekleme --------------- black.devil' Alıntı: haha içeri grseydiniz bari kaldırımda pasta fln Genişletmek için tıkla ... içerden çıktık kafa olduğumuz için pasta unutulmuştu
oguzcankral' Alıntı: senayla gercek hayatta tanisionuz ku halil Genişletmek için tıkla ... tanışırız yok ama istanbula gidersem muhtemel bi istanbul buluşması var --------------- Ekleme --------------- black.devil' Alıntı: haha içeri grseydiniz bari kaldırımda pasta fln Genişletmek için tıkla ... içerden çıktık kafa olduğumuz için pasta unutulmuştu
Perfect! Üye -sena-' Alıntı: aa olma mı Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- black.devil' Alıntı: önümüzdeki yaz tatile giden var mı ????? Genişletmek için tıkla ... nereye mesela
-sena-' Alıntı: aa olma mı Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- black.devil' Alıntı: önümüzdeki yaz tatile giden var mı ????? Genişletmek için tıkla ... nereye mesela
Toffee Üye black.devil' Alıntı: önümüzdeki yaz tatile giden var mı ????? Genişletmek için tıkla ... hoop yavaş dur sonbahardayız daha önmzdeki yaz kim öle kim kala
black.devil' Alıntı: önümüzdeki yaz tatile giden var mı ????? Genişletmek için tıkla ... hoop yavaş dur sonbahardayız daha önmzdeki yaz kim öle kim kala
Perfect! Üye oguzcankral' Alıntı: hmmm halil bizim deli merte diom bu ay ayin uyesi sensin diyorumm yok olamam dio Genişletmek için tıkla ... yok kesin o bende diyorumda boşver görür 3 gün sonra
oguzcankral' Alıntı: hmmm halil bizim deli merte diom bu ay ayin uyesi sensin diyorumm yok olamam dio Genişletmek için tıkla ... yok kesin o bende diyorumda boşver görür 3 gün sonra
OğuzcanAbi Üye -sena-' Alıntı: hoop yavaş dur sonbahardayız daha önmzdeki yaz kim öle kim kala Genişletmek için tıkla ... harbiden ha
-sena-' Alıntı: hoop yavaş dur sonbahardayız daha önmzdeki yaz kim öle kim kala Genişletmek için tıkla ... harbiden ha
OğuzcanAbi Üye halil09' Alıntı: yok kesin o bende diyorumda boşver görür 3 gün sonra Genişletmek için tıkla ... o zaman dicem ben demistim die
halil09' Alıntı: yok kesin o bende diyorumda boşver görür 3 gün sonra Genişletmek için tıkla ... o zaman dicem ben demistim die
OğuzcanAbi Üye black.devil' Alıntı: hahaa daha genç grubuz canım bişey olmaz inş Genişletmek için tıkla ... sen nereye gidion --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: ben çıkıyorum kaldırımda pasta partisine herkes davetlidir halka açık yer nasılsa Genişletmek için tıkla ... by by
black.devil' Alıntı: hahaa daha genç grubuz canım bişey olmaz inş Genişletmek için tıkla ... sen nereye gidion --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: ben çıkıyorum kaldırımda pasta partisine herkes davetlidir halka açık yer nasılsa Genişletmek için tıkla ... by by
Perfect! Üye oguzcankral' Alıntı: o zaman dicem ben demistim die Genişletmek için tıkla ... ben geçen ayın üyesinide bildim bu ayında öyle olacak
oguzcankral' Alıntı: o zaman dicem ben demistim die Genişletmek için tıkla ... ben geçen ayın üyesinide bildim bu ayında öyle olacak
Perfect! Üye -sena-' Alıntı: ben çıkıyorum kaldırımda pasta partisine herkes davetlidir halka açık yer nasılsa Genişletmek için tıkla ... havai fişek de var kapalı mekanda nasıl patlatcaz neyse
-sena-' Alıntı: ben çıkıyorum kaldırımda pasta partisine herkes davetlidir halka açık yer nasılsa Genişletmek için tıkla ... havai fişek de var kapalı mekanda nasıl patlatcaz neyse
OğuzcanAbi Üye black.devil' Alıntı: her yeri gezmeyi düşünüyorm Genişletmek için tıkla ... para mi cikti bi yerden hayirdir
black.devil' Alıntı: her yeri gezmeyi düşünüyorm Genişletmek için tıkla ... para mi cikti bi yerden hayirdir