Yasminozz Üye Nazy' Alıntı: sence bende 29 yaşında hala sağ kalabilirmiyim? yani evlemeden Genişletmek için tıkla ... niye kalmayasın... ?
Nazy' Alıntı: sence bende 29 yaşında hala sağ kalabilirmiyim? yani evlemeden Genişletmek için tıkla ... niye kalmayasın... ?
Nazy Üye yasminoz' Alıntı: niye kalmayasın... ? Genişletmek için tıkla ... bilmemki şu zamanın kızları çok tehlikeli
yasminoz' Alıntı: niye kalmayasın... ? Genişletmek için tıkla ... bilmemki şu zamanın kızları çok tehlikeli
Yasminozz Üye Nazy' Alıntı: bilmemki şu zamanın kızları çok tehlikeli Genişletmek için tıkla ... heee orasını bilemem....koru evladım namusunu...sen uyma onlara...
Nazy' Alıntı: bilmemki şu zamanın kızları çok tehlikeli Genişletmek için tıkla ... heee orasını bilemem....koru evladım namusunu...sen uyma onlara...
Nazy Üye yasminoz' Alıntı: heee orasını bilemem....koru evladım namusunu...sen uyma onlara... Genişletmek için tıkla ... kızma ama yasminoz sanki haydar dümen gibi konuştun
yasminoz' Alıntı: heee orasını bilemem....koru evladım namusunu...sen uyma onlara... Genişletmek için tıkla ... kızma ama yasminoz sanki haydar dümen gibi konuştun
_dumanist_ Üye İyi geceler İrem... --------------- Ekleme --------------- Bende gidiyorum daha fazla saçmalamadan! Hoşçakalın...
İyi geceler İrem... --------------- Ekleme --------------- Bende gidiyorum daha fazla saçmalamadan! Hoşçakalın...
ALpeRenBuGRa Üye yasminoz' Alıntı: yok yaww...altın kızlar konusunu görmedin mi ?? biz biraz üstüne gidince onun oda bize konu açtı...bu gecede giremedi bile korkudan siteye... Genişletmek için tıkla ... Bilgisayarımda sorun var? Sizin neyinizden korkacağım. Bugün de istemeye gelen olmadı mı? Bugün de mi evde kaldınız?
yasminoz' Alıntı: yok yaww...altın kızlar konusunu görmedin mi ?? biz biraz üstüne gidince onun oda bize konu açtı...bu gecede giremedi bile korkudan siteye... Genişletmek için tıkla ... Bilgisayarımda sorun var? Sizin neyinizden korkacağım. Bugün de istemeye gelen olmadı mı? Bugün de mi evde kaldınız?